Mūžībā devies traumatologs – ortopēds Igors Harjuzovs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka/LETA

54 gadu vecumā mūžībā devies ilggadējs SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” traumatologs – ortopēds Igors Harjuzovs, kurš slimnīcā nostrādājis vairāk nekā 21 gadu, vēsta informācija slimnīcas mājaslapā.

Harjuzovs 1993. gadā beidzis Latvijas Medicīnas akadēmiju, iegūstot ārsta kvalifikāciju. Bija sertificēts traumatologs, ortopēds. Regulāri paaugstinājis kvalifikāciju un zināšanas, tostarp bijis arī aktīvs asociācijas biedrs. Kā uzsver slimnīca, Harjuzovs bija savas profesijas entuziasts, tostarp interesējies par jaunākajiem sasniegumiem traumatoloģijā un medicīnā kopumā.

Darbu Ventspils slimnīcā Harjuzovs 1990. gadā uzsāka kā traumatologs – dežūrārsts. Kolēģi Harjuzovu raksturo kā jomas profesionāli, laipnu un koleģiālu speciālistu, kurš, ja vien tas bijis viņa spēkos, nekad neatteicis palīdzību. Kolēģi uzsver arī Harjuzova ģimeniskumu.

Slimnīca izsaka visdziļāko līdzjūtību ģimenei, draugiem un kolēģiem, Igoru Harjuzovu pāragri zaudējot. Kā uzsver slimnīca, tā novērtē Dr. Harjuzova ieguldījumu Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas darbā un rūpēs par pacientiem daudzu gadu garumā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu