Kā iesāksi šo gadu? Horoskops katrai zīmei!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 3. līdz 9. janvārim.

AUNS

Svētku laiks aiz muguras un nu ir jāķeras ar pilnu jaudu pie darba. Būsi diezgan emocionāls, it īpaši tad, ja kaut kas nenotiks tā, kā esi iecerējis. Izvērtē situācijas, pakonsultējies ar kolēģiem, jo teiciens „neskrien ar pieri sienā...” droši vien ir par Auniņiem. Patiesībā tev galva strādā un tu atradīsi jaunus risinājumus. Turklāt kādam šis gads var sākties ar jauniem izaicinājumiem un piedāvājumiem karjerā vai biznesā. Kā balva tam, ka esi čakli strādājis un sevi parādījis. Nedēļas nogalē baudi rāmu atpūtu un netērē laiku tukšās pļāpās ar paziņām. Ir riski iekļūt intrigu pinekļos.

VĒRSIS

Gada pirmā darba nedēļa nesolās būt pārāk ražīga. Bet nevajag bēdāties, jo daudzi Vērši jau pirms gadumijas bija krietni pastrādājuši un izveidojuši iestrādes gada sākumam. Pārskati plānotāju, atceries, kas ar kolēģiem vai biznesa partneriem lemts pirms svētku brīvdienām. Palēnām, pamazām... Ir vērts paskatīt, kas interneta kursu piedāvājumā, jo jaunā gadā noderētu arī jaunas zināšanas. It īpaši tehnoloģiju jomā. Jā, un padomā – varbūt vajadzētu iegādāties kādas modernākas ierīces, kas atvieglo ikdienu. Piemēram, jaunākas paaudzes mobilo. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta, dodoties izbraucienā vai nelielā ceļojumā.

DVĪŅI

Pēkšņi var atklāties, ka esi piemirsis gada nogalē sakārtot kādas darīšanas ar bankām, iestādēm, komunālo pakalpojumu sniedzējiem u.tml.: nav ziņas par līgumu pārslēgšanu, nav saņemti vai iesniegti kādi rēķini, atskaites. Nevajag lieki kavēties – kas jādara, tas jāizdara. Darbā aktīva rosība un daudz ideju, ir iespējas

izcelties, bet arī kādu skauģi vari iemantot. Galvenais – neiesaisties strīdos vai attiecību skaidrošanā. Nedēļas nogalē burvīgs laiks, lai kopā ar saviem mīļajiem dotos pie dabas, baudīt ziemas priekus. Optimisms un pozitīvisms arī no saziņas ar draugiem.

VĒZIS

Kaut arī būsi nolēmis jau no šīgada pirmās darba dienas „ķerties vērsim pie ragiem”, darbi tik ātri uz priekšu nevirzīsies. Var gadīties, ka kolēģi kaut ko nav sapratuši vai sajaukuši, un tas bremzē procesus. Lūkojies uz to filozofiskā mierā, jo dažkārt ir pat labi, ja kas nenotiek, nevis strauji notiek. Nedēļas gaitā viss noregulēsies un tu jutīsies, godam nopelnījis brīvdienas. Vēzis ir dabas bērns – vasarā, protams, jaukāk, bet ienirt sniegotā ziemā arī ir bauda! Dodies slēpot, slidot vai garākā pastaigā. Kopā ar ģimeni vai draugiem: lai skan smiekli un krājas optimisms. Brīvajiem ļaudīm var uzdzirkstīt simpātijas.

LAUVA

„Es esmu atnācis, lai strādātu!”... savulaik teica kāds valdības vīrs. Tāds ļoti „lauvisks” teiciens, ja runājam par pašapziņu un sacensības garu... Jau ar gada pirmajām dienām tu izcelsies ar padarīto un gūsi atzinību. Nebūtu slikti šajā sakarā parunāt par naudu. Vari arī meklēt jaunu darbu vai biznesa virzienus un partnerus. Ļoti svarīgi sekot līdzi mūsdienu tehnoloģiju piedāvājumam un saprast, kas var noderēt darbā un palīdzēt sasniegt labākus rezultātus. Brīvdienās kādam arī domas pie darba lietām, taču atceries, ka ne jau tāpat vien divas dienas nedēļā dotas atpūtai. Dari to, kas ļauj relaksēties, izvēdini galvu, jo nākamā nedēļa atkal būs rosīga.

JAUNAVA

Kur ir mans plānotājs? Kur kalendāra tabula datorā? Jaunava ar sparu ķersies pie darāmā. Šis un tas jau saplānots un saorganizēts aizvadītā gada nogalē. Bet – mēs taču varam vēl labāk! Vienalga vai klātienē vai attālināti - kolēģiem un sadarbības partneriem miera nebūs, jo ir taču jauns gads un jāsāk jauni darbi. Un nevis

nākamajā vai aiznākamajā nedēļā, vai „kaut kad drīzumā”, bet tūlīt! Mazliet piebremzē un atceries, ka eksistē arī privātā dzīve. Ir burvīgs laiks, lai uzplauktu viskrāšņākās jūtas. Vienalga vai šobrīd esi brīvs vai ar kādu kopā – jāatver sirds mīlestība. Brīvdienās ļaujies dzīves skaistajiem brīžiem un romantiskām noskaņām.

SVARI

Darba nedēļa sāksies nesteidzīgi. Varbūt būsi iecerējis izdarīt vairāk, bet var gadīties kādi apstākļi, kas izjauc plānoto. Nekas ārkārtējs jau nenotiks, vienkārši tāda lēnāka iekustēšanās. Darījumu partneri vai kolēģi arī pēc „saraustītajām” darba un svētku nedēļām tādi gausāki. Kāda neizdarības dēļ var rasties neparedzētas situācijas, kuras jārisina tev. Liekot lietā savas diplomāta spējas, lieliski tiksi galā. Nedēļas nogalē burvīga kopā būšana ar saviem mīļajiem. Noderīga domu apmaiņa, sirsnīgas emocijas. Bet, ja esi sirdī brīvs, iespējama tikšanās ar tālejošu, nopietnu turpinājumu.

SKORPIONS

Jauns gads nāk ar pārmaiņām: darbā iespējamas negaidītas situācijas. Kādam mainās pienākumi, kādam priekšniecība, kādam uzņēmuma vai iestādes vadība pavēsta par reorganizāciju vai pārstrukturēšanos. Reaģēsi emocionāli, taču vajadzētu savaldīties. It īpaši tad, ja tavos spēkos nav situāciju ietekmēt. Izdari savu darāmo un pievērsies citām lietām. Sirds ilgosies pēc plašuma un jauniem iespaidiem. Ieskaties vasaras ceļojumu piedāvājumos. Ja pasaule būs atvērta, ir vērts jau tagad sākt plānot atvaļinājumu. Nedēļas nogalē sirsnīga kopā būšana ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā optimists Strēlnieks būs nedaudz nīgrs. Kaitinās citu neizdarība vai tieši pretēji – pārāk lielā rosība... Centies saglabāt mieru un, lai novadītu lieko enerģijas lādiņu, dodies uz vai no darba kājām, izskrien krosiņu, vakarā izlaid kādu līkumu ar slēpēm. Šonedēļ īpaša uzmanība pievēršama finansēm. Lai ko tu

darītu, lūkojies uz izdevīgumu. Kādam iespējas iesaistīties jaunā projektā, kādam algas pielikums vai prēmija, kādam sekmīgs darījums biznesā. Brīvdienās visu uzmanību velti attiecību tēmai. Iespējams, kaut kas jāizrunā, jātiek skaidrībā. Brīvajiem ļaudīm jāturas tālāk no sirdslietu avantūrām.

MEŽĀZIS

Jau ar gada pirmajām darba dienām Mežāzis būs gatavs paveikt lielas lietas. Un uzcelt to kvalitātes latiņu augstu, jo augstu – gan sev, gan kolēģiem vai sadarbības partneriem. Nekādu atlaižu vai slinkošanas nebūs! Dzīves pieredze palīdzēs rast teju vai ideālus risinājumus sarežģītās situācijās. Gribētos gan, lai darbs un idejas rezultējas lielākā samaksā... Tas ir jautājums, kam arī vajadzētu pievērsties. Brīvajā laikā dažādi saimniecības darbi mājās, varbūt steidzami jārisina kādi komunālie jautājumi, jāizrunājas ar radiņiem. Attiecību tēmā daudz pozitīvisma. No tevis staros šarms un sirsnība. Ja šobrīd esi viens, kādā sirdī vari uzšķilt simpātiju liesmiņu.

ŪDENSVĪRS

Nebūsi gatavs ar joni mesties darbos – jāiešūpojas lēnītēm. Prātā dažādas idejas, kā uzlabot darba vidi vai kādā jaunā biznesa virzienā ceļu būvēt... taču neviena no tām vēl līdz galam nav noformulējusies. Par varītēm pret kalnu akmeni velt nevajag – nāks laiks, nāks padoms. Vai arī satiksi kādu cilvēku, kurš tavām idejām palīdz piešķirt reālākus un konkrētākus apveidus. Un tad jau viss var sākt notikt. Pievērs uzmanību finansiālajam aspektam. Brīvajā laikā labprāt gremdēsies apcerīgās pārdomās, lasīsi izglītojošu literatūru vai meklēsi noderīgu informāciju internetā. Ļoti labi jutīsies ar planšeti rokās, atpūšoties mīļotajā dīvānā. Vai šūpuļkrēslā.

ZIVIS

Svētku sajūta joprojām nebeidzas - varbūt vēl kāds aizkavējies laba vēlētājs atsūta virtuālo sveicienu Jaungadā. Prāts šonedēļ nav pie darbiem. Drīzāk gribas sazināties ar draugiem, patērzēt kā kuram

gājis gadumijas svētkos, varbūt pat saorganizēt kādu saviesīgu pasākumu. Tomēr profesionālos pienākumus pašplūsmā atstāt nedrīkst, jo tas var atsaukties uz ienākumiem. Uztaisi „revīziju” bankas kontā un naudas makā. Ja neesi mierā ar atalgojumu, tad par to vajag runāt. Brīvajā laikā gribēsi sabiedriskoties (tikai atceries par drošības pasākumiem un ierobežojumiem!). Kāds varbūt satiks savu īsto simpātiju un dvēseles radinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu