Slidotava, ne ceļš Mālpils pusē (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

Laikā, kad gaisa temperatūra svārstās ap nulli, mēdz uzsnigt un uzlīt, jārēķinās, ka ceļi var būt slideni. It sevišķi jau tās brauktuves, kuras klāj blīva piebraukta sniega kārta.

Par ko šādi ceļi ātri var pārvērsties, lieliski ilustrē Instagram lietotājas Ievas ieraksts sociālajā tīklā. Viņa raksta:"Lūk, šādi ir jāizskatās situācijai, lai kāds Mālpils pagastā atbrauktu un nokaisītu ceļu. Pieminēšu, ka pāris metrus tālāk grāvī ir sieviete ar bērniem un policijas auto, kurš arī nespēja apstāties. Kādēļ dzīvojam tik primitīvas domāšanas pagastā? Piemēram mani neinteresē atruna “mēs nevaram būt visur”. Nē! Jums IR jābūt visur. Labi, ka šis viss beidzās ar smiekliem, lai arī ar sasistiem auto un pamatīgu devu stresa šoferīšiem!"

Klāt pievienotajā video savukārt redzams, ka ceļš nudien nebija lietojams, jo cilvēkiem grūtības sagādāja pat elementāra pārvietošanās vertikāli. Tāpēc nav pārsteigums, ka automašīnas nevarēja ne nobremzēt, ne noturēties uz ceļa, tā vietā vienkārši sāniski ieslīdot grāvī.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu