Gomesa: krāsošanās 7 gadu vecumā manī radīja garīgu traumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

29 gadus vecā dziedātāja un dziesmu autore Selena Gomesa atklāj savu "garīgo traumu" no pāragrās kosmētikas lietošanas un to, kāpēc tik ļoti baidās no sava vecuma.  

Selēna Gomesa uzskata, ka grima uzklāšana tik agrā bērnībā, noteikti ir ietekmējusi viņas garīgo veselību.

Dziedātāja, kura TV nozarē sāka darboties jau septiņu gadu vecumā, pastāstīja par to kā kosmētikas lietošana mazotnē lika viņai apšaubīt savu skaistumu. 

"Man regulāri uzklāja grimu jau kopš septiņu gadu vecuma. Es jūtos tā, it kā tas būtu saaudzis ar mani," žurnālam "Elle" pastāstīja Selena Gomesa. 

Foto: AFP/SCANPIX

"Diendienā es strādāju ar profesionāļiem, kas veikli spēja mani kā sešpadsmitgadnieci pārvērst jau nobriedušā divdesmitpiecgadīgā dāmā. To vērojot, es domāju, ka izskatos pārāk jauna un kosmētika man palīdzēs ātrāk pieaugt. Tas lika arī, protams, apšaubīt pašai savu skaistumu," atceras Gomesa. 

Dziedātāja intervijā žurnālam "People" arī atklājusi, ka vienmēr baidījusies novecot, tomēr kaut kas ir mainījis šīs bailes.

Foto: SIPA/Scanpix

"Tagad man patīk kļūt vecākai," viņa stāsta. "Kad biju jaunāka, es no tā ļoti baidījos un domāju, ka mana dzīve būs pavisam citāda. Bet tagad es domāju: "Oho, tas tomēr nav tas, ko biju sadomājusies, - un es esmu sajūsmā par savu dzīvi!"

Intervijā viņa arī atklāj, kas lika atkāpties bailēm no novecošanas: "Es esmu pārstājusi uztraukties par to, ko cilvēki domā par mani un kas viņiem ir sakāms. Un tas ir brīnišķīgi!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu