"Z-Towers" ieguldījis vienu miljonu eiro "Z-Offices" biroju telpu izveidē (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

audzfunkcionālais nekustamā īpašuma projekts "Z-Towers" paplašinājis savus pakalpojumus, ieguldot vienu miljonu eiro pilnībā iekārtotās darba telpās "Z-Offices", aģentūru LETA informēja projekta attīstītāja "Towers Construction Management" pārstāvji.

Līdzekļi ieguldīti biroja telpu apdarē, klimata kontroles sistēmā, mēbelēs un aprīkojumā. Jaunās darba telpas ir gandrīz 700 kvadrātmetrus plašas un atrodas biroju torņa ceturtajā stāvā.

Nomai tiek piedāvāti biroji ar divām, četrām, sešām vai astoņām darba vietām, visām ērtībām un aprīkojumu. Visos birojos ir individuāla klimata kontrole, skaņas izolācija un logi no grīdas līdz griestiem. "Z-Offices" biroju dizainu izstrādājis arhitekts Andis Sīlis, kurš izstrādāja arī visa "Z-Towers" projekta iekštelpu dizainu.

Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā, ka daudzi klienti jau ilgu laiku pieprasa salīdzinoši mazus birojus ar elastīgiem nomas nosacījumiem, "Z-Towers" nolēma attīstīt šāda pakalpojuma nodrošināšanu, skaidro "Towers Construction Management" komercdirektors Aigars Gerhards.

Viņš norāda, ka "Z-Offices" ir privāti slēdzami biroji, darba galdi ar ergonomiskiem krēsliem, ātrgaitas interneta pieslēgums un koplietošanas telpas, klientu sagaidīšanas telpa ar biroja tehniku, konferenču aprīkojums trīs sanāksmju telpās, kā arī pilnībā aprīkota virtuves zona.

Gerhards uzsver, ka par spīti pandēmijai ir liels pieprasījums pēc šādiem risinājumiem, kas ļauj uzņēmumiem elastīgi palielināt vai samazināt darba vietu skaitu un maksāt tikai par telpām, kuras patiešām tiek izmantotas.

Pirmie klienti telpas jau sākuši izmantot 2021.gada novembrī.

Turpinās arī "Z-Towers" jauno nomnieku piesaiste un esošo nomnieku paplašināšanās arvien augstākos biroju torņa stāvos. 19. un 20. stāva izbūves un iekārtošanas plānošanas darbi jau ir uzsākti, lai klienti telpas varētu sākt izmantot, sākot no 2022.gada pavasara.

"Z-Towers" ēkas 19. stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi dažādu platību dzīvokļi. Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas.

Foto: Publicitātes foto

Kā ziņots, "Z-Towers" augstceltne tika pieņemta ekspluatācijā 2020.gada janvārī. Kompleksa kopējais investīciju apjoms kompleksā sasniedza 200 miljonus eiro.

Projekta attīstītājs ir Krievijas uzņēmējam Jurijam Šefleram piederošais uzņēmums "Towers Construction Management".

"Z-Towers" kompleksa kopējā platība ir ap 90 000 kvadrātmetru - tajā paredzēti dzīvokļi un biroju platības, savukārt ēkas pirmajos piecos stāvos, kas savieno abus torņus, ieplānoti restorāni, telpas konferenču zālēm, kafejnīcas, tirdzniecības platības. Paredzēts arī fitnesa centrs un 25 metru baseins ar relaksācijas un SPA zonu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu