Ārsti vīrietim no galvas izņēmuši tarakānu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Tarakāns. Ilustratīvs attēls
Tarakāns. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Kad 40 gadus vecais Zeins Vedings pēc peldes izkāpa no ūdens, viņš sev līdzi paņēma kaut ko vairāk par slapjām peldbiksēm – tarakānu, kas viņa ausī nodzīvoja trīs dienas.

Vedings, kurš strādā “Greenpeace” labā, liktenīgo peldi baudīja baseinā Oklendā, Jaunzēlandē. Nonācis mājās, viņš juta, ka ausī kaut kas ir.

“Es ausī iepilināju pilienus, lai to iztīrītu, bet vēlāk vakarā aizmigu uz dīvāna. Kad no rīta pamodos, uzreiz devos pie ārsta. Sākumā viņš domāja, ka ausī iekļuvis ūdens, un ieteica doties mājās un izžāvēt ausi ar fēnu. Tomēr, atstājis ārstu, es nejutu nekādu atvieglojumu. Lielāko daļu nedēļas nogales es pavadīju, guļot uz sāna vai fēnojot ausi. Kad piecēlos kājās, man tūliņ sareiba galva. Kad gulēju, es dzirdēju ūdeni uz savas bungādiņas. Nedēļas nogales laikā es izmēģināju visu, ko varēju, – ausu sveces, lēkāšanu uz vienas kājas, košļenes košļāšanu, skriešanu – visu, ko varēju iedomāties, lai atbrīvotu ausi no svešķermeņa,” ziņu izdevumam “CNN” stāstīja Vedings.

Svētdienas naktī kustības ausī pēkšņi pazuda, tomēr viņš joprojām juta, ka tur ir svešķermenis vai ūdens. Viņš pierakstījās pie ausu, deguna un rīkles speciālista nākamajā dienā. Ārsts ielūkojās Vedinga ausī un tikai noteica: “Ak mans dievs, man liekas, jums ausī ir kukainis.”

“Tajā brīdī sapratu, ka visu nedēļas nogali manā ausī ir rosījies tarakāns. Es uzreiz iedomājos, kā visu nedēļas nogali pūtu ausī karstu gaisu un cepināju tarakānu. Man kļuva nelabi. Kad ārsts to izvilka no auss, sajutu tādu kā paukšķi un mani pārņēma tūlītējs atvieglojums,” stāstīja Vedings.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu