Ņiva salūst gabalos, kad to mēģina izvilkt no ezera (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Atrasties uz ledus pat šķietami drošos apstākļos īsti droši nav. To zina ikviens zemledus makšķernieks, kurš kaut reizi ir iesmēlis zābakos ledusaukstu ūdeni.

Vispār jau ir tāda paruna, ka ezers sāk aizsalt un drīz būs izveidojusies plāna ledus kārta tajā brīdī, kad uz ezera parādās sakņupuši tā dēvēto bļitkotāju silueti. Pieredzējušākie makšķernieki apgalvo, ka ļoti labi zina, uz cik bieza ledus var droši kāpt un kāda kārtiņa vēl ir pa plānu, lai sava hobija un dažu zivtiņu dēļ riskētu ar dzīvību.

Tomēr laiku pa laikam gadās, ka ļaudis pārvērtē spējas un tad medijos nonāk ziņas par nelaimēm vai arī kurioziem gadījumiem, kāds fiksēts Krievijā. Tur ceļu līdz labākajam āliņģim kāds bija mērojis ar savu apvidus automobili Ņiva. Ja cilvēkus ledus izturēja, tad mašīnai tas tomēr izrādījās par plānu un auto nonāca ūdenī.

Tiek ziņots, ka spēkrata vadītājs no automobiļa paguvis izmukt un ticis sveikā vien ar izbīli, turpretī mašīnai izbrauciens pa aizsalušo ezeru izrādījās liktenīgs. Pirmkārt, tas kļuva par slīkoni un, otrkārt, glābšanas operācija bija veiksmīga tikai daļēji. No vienas puses – labi, ka auto tika izvilkts un ezera dzelmē tagad neguļ kaudze metāllūžņu. No otras – vilkšanas procesā Ņiva sadalījās tā, it kā būtu uzbūvēta no kartona.  

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu