Range Rover vadītājs Liepājas ielā ietriecas kokā un pamet notikuma vietu (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Liepājas iela Āgenskalnā, aiz krustojuma ar Mārupes ielu, neizceļas ar lielu satiksmes intensitāti, un vēlās vakara stundās pa šo kvartālu braucošos spēkratus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Tāpēc blīkšķis pirmdienas vakarā ap plkst. 23.00 stipri pārsteidza pie klusuma pieradušos ļaudis.

Kā izrādījās, vietā, kur Liepājas iela aiziet līkumā, iespaidīgi bija avarējis kāds Range Rover. Video, kā tas notika, fiksēts ar tuvējās kafejnīcas novērošanas kameru un uzskatāmi parāda, ka apvidnieks nebrauca ar atļauto braukšanas ātrumu.

Video redzams, ka tādā ātrumā, ņemot vērā gaisa un asfalta temperatūru un faktu, ka smidzināja lietus, ierakstīties līkumā bija teju neiespējami, ziņo TV3 raidījums Degpunktā. Iedzīvotāji par notikušo informējuši policiju, taču avārijas vietā viņus sagaidīja tikai apskādētais spēkrats, jo mašīnas vadītājs bija aizbēdzis.

Par notikušo policijā ir sākts administratīvais process, bet tikmēr sociālajos tīklos kāds no vietējiem iedzīvotājiem pauda pieņēmumu, ka spēkratu vadīja iereibis braucējs, un tas arī izskaidrotu, kāpēc šoferis nesagaidīja policistus, kā arī neizsauca neatliekamās palīdzības mediķus. Likumsargi līdz ar citām versijām pārbauda arī šo.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu