Mantiņa, kurai seko tūkstošiem bērnu. Tā šausmina māmiņas un satrauc pedagogus (16)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Populārā māmiņu forumā kāda no māmiņām jautā, kur iegādāties attēlā redzamo mantiņu, kas jau no pirmā acu uzmetiena vairumam šķiet baisa. Kas ir šī dīvainā manta un kāpēc tā raisīja diskusijas ne tikai māmiņu vidū, bet mācībspēki sākuši jau brīdināt vecākus par šā tēla popularitāti sociālajos tīklos?

"Priekš kam tādu mantu bērnam vajag? Kas tas vispār ir par briesmoni? Šajos laikos taču pieejamas visādas normālas mantas! Ārprāts!!!"

"Manta jau arī baisa, tā mute ar tiem pretīgajiem zobiem..."

"Šausmas, briesmonis, ne manta bērnam..."

"Gremlins, salīdzinājumā ar šo, ir smukulis."

"Es vispār nesaprotu ne bērnus, ne vecākus, kuriem šitas kroplis liekas jauks vai whatever. Kko tik pretīgu reti kad nākas redzēt... Paldies Dievam, nezinu, kas tas tāds, tik, cik redzu, ka internetā meklē un pārdod."

Tās ir tikai dažas māmiņu reakcijas uz šo konkrēto mantu, ko forumā meklēja viena no māmiņām. Tikmēr cita zina teikt, kas šis ir un ka viņu dēvē vārdā Haggy Waggy. 

"Ai, tad šis ir tas slavenais hagi vagi... Man bērnudārza puikas tik par un ap šo runā un spēlējas kā hagi vagi... Vecāki, prātiņ nāc mājās, ja atļaujat ko šādu skatīties saviem bērniem!"

Ir māmiņas, kurām jau ir pieredze ar šo mantiņu. 

​"Man no šīm rotaļlietām mazais histēriju taisa. Dabā mīksta ir, bet mazais, kā ierauga, tā mūk. Atdevām prom. Mums uzdāvināja ziemīšos rūķis."

"Manam bērnam ir family link. Viņš tādus neredz. Bet ir skola, kurā ir bērni, kuriem vecāki nekontrolē saturu. Tur visi draudzīgi arī skatās šitos murgus."

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube

Kas tad īsti ir "Huggy Wuggy"?

"Huggy Wuggy", kas ir galvenais ļaundaris no "Poppy Playtime" (izdzīvošanas šausmu spēle, ko izstrādājusi "MOB Games"), ir jau raisījis diskusijas mācību iestādēs pēc tam, kad bērni tika pieķerti skatāmies satraucošu "TikTok" saturu, kas saistāms ar šo zilo briesmonīti.

"Poppy Playtime" spēle paredz, ka spēlētājs risina mīklas un izdzīvo nakti pamestā rotaļlietu fabrikā. "Huggy Wuggy" ir pazīstams ar spēlētāju vajāšanu un dzenāšanu caur ventilācijas lūkām. Pūkainais, zilais briesmonis tiešsaistē ir uzrunājis jau daudzus fanus, un nu bērni alkst šo briesmonīti kā mīksto mantiņu. 

“Free Hugs” ir vispopulārākā dziesma, kuras pamatā ir šis varonis, ar vairāk nekā 2,9 miljoniem skatījumu YouTube.

Dziesmā, kurā zilais briesmonis ar asajām zobu rindām piedāvā "bezmaksas apskāvienus", ir vārdi: "Es varētu tevi mūžīgi še skaut, līdz tu izdves pēdējo elpas vilcienu." Vēl viena rindiņa no tās pašas dziesmas ir: "Mani zobi ir asi un gatavi, jā, tie ir nāvējoši."

Citos Huggy Wuggy videoklipos parādīts varonis scenārijos ar asiņainu finālu, kas satrauc vecākus visā pasaulē. 

Kāda skola Apvienotajā Karalistē jau ir izteikusi savas bažas vecākiem par Huggy Wuggy videoklipiem, jo mācībspēki "manījuši, kā bērni rotaļu laukumā atveido spēli, cieši apskaujot un čukstot šķebinošas lietas otram ausī". 

Bet TikTok klipi no dziesmas un "Poppy Playtime" kļūst arvien izplatītāki, jo bērni tos kopīgo ar saviem klasesbiedriem. 

@jakefellman #PoppyPlaytime #HuggyWuggy ♬ original sound - creepy slowed audios

Padalieties, kādas ir jūsu domas un pieredze ar šo mantiņu? 


 

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu