Lopesa: ne katram dzīve dod otru iespēju. Mums deva!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Dziedātājai un aktrisei Dženiferai Lopesai (52) ir daudz iemeslu būt pateicīgai un ļoti laimīgai. Pirmkārt, viņas filmu un mūzikas karjera ir aktuāla kā nekad — viņas romantiskā komēdija "Marry Me" iznāk jau februārī. Viņas bērni, 13 gadus vecie dvīņi Makss un Emme, ir laimīgi un veseli. Un beidzot viņa ir atradusi arī savu "miera ostu" - būt līdzās Benam Afleksam (49).

"Man nekad nav bijis tik labi," žurnālam "People" stāsta 52 gadus vecā zvaigzne. "Mēs šobrīd abi piedzīvojam ļoti skaistu brīdi."

Dženifera intervijā labprāt runā par savām un Bena attiecībām: "Es jūtos ļoti laimīga un lepna, kad esmu kopā ar viņu. 

Tas ir skaisti, ka mēs saņēmām otro iespēju mīlēt viens otru. Mēs to ļoti novērtējam, jo tā dzīvē negadās bieži."

Pēc tam, kad pāris (pirmo reizi satikās no 2002. gada līdz 2004. gadam, bet attiecības pārtrauca pēc saderināšanās) atjaunoja attiecības un starp abiem uzšķīlās dzirksteles, "abiem esot bijis nedaudz bail".

"Mēs paši šīs attiecības izpostījām. Mēs bijām naivi un burtiski samīdījām tās," par šķiršanos izsakās Lopesa. "Mēs tagad esam vecāki, esam gudrāki. Mums ir lielāka dzīves pieredze, mums tagad abiem ir bērni. Tagad šis laiks ir tikai mums."

Foto: AP/Scanpix

"Es jūtos ļoti laimīga būt šajās attiecībās. Tās ir mīlošas, un es vēlos darīt visu iespējamo, lai tās aizsargātu. Lai tās ir drošībā. Tās tiešām man ir... svētas," savam teiktajam piebilst Lopesa. 

Runājot par abu bērnu iesaistīšanu attiecībās, kas vienmēr var būt delikāta, dvīņu mamma saka: "Es patiesi ticu, ka mīlestība uzvar visu. Tas viss ir par to, cik jūs mīlat un esat atvērti. Kad jums ir labas, veselīgas attiecības no tā gūst labumu ikviens. Ikviens."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu