Četru auto sadursme izraisa milzu sastrēgumu Krustpils ielā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien ap plkst. 10 no rīta ļoti daudzu autobraucēju plānus izmainīja satiksmes negadījums Krustpils ielā pie rotācijas apļa zem Dienvidu tilta. Tur bija saskrējušās četras automašīnas, aiz kurām izveidojās sastrēgums līdz pat Katlakalna ielai. Sastrēgumā stāvēja visi – gan policisti, gan vīri no apbedīšanas biroja.

Pirmais, kas apstājās turpat aiz sasistajiem auto, bija Jānis. Viņš raidījumam Degpunktā pastāstīja, ka “visi lēnām brauca, un pēkšņi vieglā automašīna ietriecās kravas auto, es pat nemanīju, kā tas notika”.

Avārijā vissmagāk cietušā Toyota Yaris vadītāja Alīna tikmēr komentē, ka negadījumā vainojams ir kāds koplietošanas servisa CityBee automobilis. ““City bee” auto nesabremzēja, ļoti lielā ātrumā skrēja garām, paķēra manu sānu, un ar inerci es ietriecos kravas automašīnā. Vadītājs vainu atzīst, bet jau stundu gaidām policiju.” 

Kravas auto vadītājs Ēriks savukārt norāda, ka labajā joslā gaidījis iedegamies zaļo signālu, kad pēkšņi sajutis spēcīgu sitienu. Smagajam auto vērā ņemami bojājumi nav nodarīti, tomēr tam tāpat nācās uzkavēties notikuma vietā, jo avārijā iesaistīts vairāk par divām mašīnām. 

Sadursmju virknē ierauts vēl kāds Škoda automobilis, taču arī tam nodarītie bojājumi nav kritiski. Vainīgais CityBee vadītājs, kā jau minēts, savu vainu atzīst, lai gan norāda, ka darījis visu, kas bijis viņa spēkos, lai vēl ko glābtu, – saprotot, ka auto priekšā apstājas pārāk strauji un nobremzēt neizdodsies, viņš atlaidis bremzes un centies izstūrēt starp priekšā esošajiem auto. Iecere gan neizdevās, kā plānots, taču, iespējams, paglāba no krietni nepatīkamākām sekām.

“Likās, ka cilvēks griezīsies, pēkšņi sabremzēja un viss – mašīnu pavilka sāņus, un aizķēru abas. Sākumā aizķēru “Škoda” auto, jo likās, ka tā griezīsies, un pēkšņi pēdējā sekundē nobremzēja. Ārā sniegs, un neviens neko nekaisa. Gadās negadījums, ko darīt,” norāda CityBee “Volkswagen” vadītājs Atis.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu