Avārija uz Ventspils šosejas parāda kreisā pagrieziena bīstamību (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kreisais pagrieziens, kas tiek uzskatīts par vienu no bīstamākajiem manevriem ceļu satiksmē, līdz avārijai otrdienas rītā noveda Ventspils šosejas pagriezienā uz Jūrmalu. Tur Audi vadītājs pasliktinātas redzamības apstākļos nepārliecinājās par drošību un izraisīja sadursmi ar pretī braucošo Jeep.

Automašīnu frontālā sadursme notika ap plkst. 8.00. Kreiso pagriezienu veica tieši Audi stūrētājs, nogriežoties no Ventspils šosejas, Slokas virzienā. Braucējam redzamību esot apgrūtinājuši laikapstākļi, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

"Bija slikta redzamība. Man liekas, ka kaut kas man uzmeta sniegu uz stikla. Skatījos uz pagriezienu. Es griezos, pētīju, kur iebraukt, un neievēroju Jeep," stāsta Audi vadītājs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jeep vadītājam atlika vien strauji bremzēt, tomēr tas no sadursmes nepaglāba. Jeep vadītājs norāda, ka pats sitiens bija samērā maigs, baisākais sagaidīja nedaudz vēlāk, kad inerces vadītais Jeep ieslīdēja grāvī.

Ugunsdzēsējiem glābējiem, kuri atsteidzās palīgā no Jūrmalas, cilvēku atbrīvošanā šoreiz nebija jāiesaistās. Vīri atbrīvoja un sakopa brauktuvi.

Pozitīvi, ka negadījumā iesaistītie, neņemot vērā notikušo, situāciju novērtē adekvāti, viens otro nevaino un saprot, ka auto satiksmē var notikt jebkas. Svarīgākais, ka nav cilvēku upuru.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu