Pārgalvīgi jaunieši izaicina likteni, sākot driftu tieši kravas auto priekšā (16)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Neticamu pārgalvību demonstrējuši vairāki jaunieši Ķekavā, kas ar driftēšanu centās traucēt kāda kravas vilcēja vadītājam un paši sagriezās, teju izraisot sadursmi. Notiekošo no aizmugures filmēja jaunieši citā mašīnā, kas arī brauca pa ceļa pretējo joslu, viegli mētājoties no vienas puses uz otru.

Mašīnās sēdošajiem jautrības netrūka. Notiekošais tika filmēts un vēlāk nonāca tīmeklī. Policija šo videomateriālu izmantos izmeklēšanā kā pierādījumu. Likumsargiem ir zināmi fakti, kas sekmēs likumpārkāpēja meklēšanu. Vēlāk internetā sociālajos tīklos nonāca vēl kāds video ieraksts, kas, iespējams, bija veikts jau no citas automašīnas.

Videomateriāla autors savos komentāros apgalvo, ka kravas auto brauca, pārsniedzot atļauto ātrumu, un centās izraisīt sadursmi ar driftējošo BMW. Pēc viņa teiktā, driftējošā spēkrata vadītājs ”fūri” aizmugurē neesot pamanījis. Par to gan jāšaubās, jo minētajā ceļa posmā atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā, nevis autora pieminētie 50. Tāpat apšaubāms arī pieņēmums, ka priekšā braucošās mašīnas vadītājs kravas auto neredzēja.

“Nekas neattaisno tādu braukšanu pa sabiedriskiem ceļiem. Nevar pat atrast pareizos vārdus, kā to komentēt. Te vairāk ir

stāsts par pārāk lielu testosterona līmeni, pārāk maz gadiem un pārāk maz negatīvas pieredzes.

Paldies Dievam, ka šoreiz viss beidzās laimīgi. Mēs zinām, ka pat absolūti nevainīgās situācijās cilvēki iet bojā,” norāda “Drošas braukšanas skolas” direktors Jānis Vanks.

“Pilnīgs tiesiskais nihilisms. Šāda situācija uz ceļa nav pieņemama un nedrīkst būt pieļaujama. Šis video tiks nosūtīts Valsts policijas meklēšanas nodaļā, lai personas tiktu sauktas pie atbildības. Šāda uzvedība uz ceļa ir kvalificējama kā agresīva braukšana, tiek piemēroti seši soda punkti un naudas sods no 70 līdz 280 eiro,” norāda policijā.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu