Klusums pirms vētras. Princis Harijs atkal sniedzis atklātu interviju (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ekrānuzņēmums no "Better up"

Šī bijusi pirmā Saseksas hercoga publiskā parādīšanās 2022. gadā. Par ko princis Harijs šoreiz izteicies publiski?

Karalienes Elizabetes II mazdēls, princis Harijs piedalījies virtuālajā diskusijā "BetterUp" , kura mērķis bija risināt problēmas garīgās veselības jomā. Kopā ar princi Hariju virtuālajā diskusijā piedalījās arī Saseksas hercogu draudzene  - tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa.

Foto: Ekrānuzņēmums

Princis samitam "pieslēdzās" no savām mājām Kalifornijā. Galvenā uzmanība sarunā tika pievērsta garīgās veselības aspektiem, sākot no izdegšanas sindroma līdz mentālās veselības uzlabošanai.

Harija dalība diskusijā nav nejauša, šeit viņš ir aicināts ne tikai kā zināma personība, bet arī savu pienākumu pēc. Pagājušā gada martā viņš tika iecelts par "BetterUp" izpilddirektoru, bet nav zināms, kādus tieši pienākumus viņš ir veicis šā gada laikā.

Ņemot vērā Spotify skandālu un apgalvojumus par Saseksas hercoga un hercogienes bezdarbību, lēmums pārraidīt publiski šādu diskusiju šķiet pat ļoti pamatots.

Virtuālās diskusijas laikā princis neslēpa, ka cieš no mentālām problēmām. "Es pārdzīvoju smagu izdegšanu un ar to sasniedzu savu garīgās veselības zemāko punktu. Kad šķiet, ka viss apkārt nostājas pret jums, vienīgais veids, kā palielināt noturību pret destruktīvu vidi, ir strādāt ar savu mentālo veselību," sacīja Harijs. "Garīgā sagatavošanās ir virsotne, uz ko jūs tiecaties. Bet ceļš uz to var būt patiešām bedrains...

To dēvē par "iekšējo darbu". Un ticiet man, "darbs ārpusē" kļūst daudz vieglāks, kad jums iekšā viss nostājas savās vietās."

Viņš arī atzīmēja, ka grūtākais šajā procesā ir atrast regulāri laiku savai mentālajai veselībai, un aicināja ikvienu pievērsties meditācijai.  "Ja jums ir vismaz 15 minūtes brīva laika, veltiet to sev! Es tam atvēlu pusstundu jeb 45 minūtes no rīta, kad viens bērns aiziet uz skolu, bet otrs vēl snauž," par laiku meditācijai savā darba ikdienā pastāstīja Harijs. 

"Es zinu, ka man ir nepieciešams meditēt katru dienu... Ievietojiet to savā ikdienas rutīnā kā zobu tīrīšanu katru rītu..."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu