Kā no trauslās Lilijas Džeimsas radīja seksa simbolu Pamelu Andersoni?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Hulu/publicitātes/epa

Aktieru Lilijas Džeimsas (32) un Sebastjana Stena (39) līdzība ar modeli, aktrisi Pamelu Andersoni un "Mötley Crüe" bundzinieku Tomiju Lī seriālā "Pam & Tommy" (Hulu, 2022) ir  acīm redzama un neticama vienlaikus. Kā viņi to panāca? Izrādās, tam visam apakšā ir smags grimētāju un mākslinieku darbs!

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Seriāla "Pam & Tommy" stāsts par blondo seksa simbolu, "Baywatch" aktrisi un "Mötley Crüe" bundzinieku aizsākas ar abu iepazīšanos, četru dienu randiņa maratonu un kāzām Kankūnas pludmalē peldkostīmos. Andersonei tad bija bija 27 gadi, bet Lī - 32 gadi. Pēcāk seriāls "Pam & Tommy" galvenokārt koncentrējas uz notikumiem pēc tam, kad elektriķis, kuram Lī nesamaksāja runāto, piesavinās videokaseti, kurā ir Andersones un Lī seksa video uz jahtas. Atriebības mākts, elektriķis šo video sāk pārdot tolaik vēl autiņos esošā interneta pasaulē. 

Foto: Hulu

Radīt Pamelu Andersoni un Tomiju Lī grima māksliniekiem bija ļoti sarežģīts uzdevums, ja ņem vērā, kā abu kolorītais izskats stingri ir iespiedies sabiedrības apziņā. Turklāt izvēlētie aktieri ne tuvu uzreiz saistās ar seriāla galvenajiem tēliem - blondo seksa simbolu un dumpinieku - rokzvaigzni.

Lilija Džeimsa
Lilija Džeimsa Foto: AP

Lilijas Džeimsas pārvērtības par Pamelu Andersoni

Lielākā daļa cilvēku, izdzirdot Pamelas Andersones vārdu, uzreiz uzbur viņas tēlu sarkanā kopējā peldkostīmā no kulta seriāla "Baywatch".

Tad lūk, šim peldkostīmam seriālā bija jābūt tieši tādam pašam sarkanam modelim.

Tas pats ar Pemas ballīšu minikleitām un sportiskajiem apģērbiem - visam bija jāizskatās tieši tā kā foto un pieejamos video. Skatītājam ir jānotic! 

Foto: Hulu
Foto: Hulu

Lilija Džeimsa, iejūtoties Pamelas ādā, filmēšanās laikā vilka četras parūkas. Tas, lai saudzētu Džeimsas dabiski tumšos matus un panāktu blondo matu cirtu apjomu un blīvumu. Parūkas tika darinātas ar rokām. Sarežģīti bija atrast perfekto blondo toni, kurš bija jāizvēlas starp 30 dažādiem blondiem toņiem. 

Pema bija pazīstama ar to, ka viņa pati mājās balināja un krāsoja matus lielāko savas dzīves daļu ar veikalā pirktu matu krāsu. 

Foto: Hulu

Lilijas Džeimsas pārvērtības filmēšanas laikā katru dienu ilgušas apmēram četras stundas. Tas tāpēc, ka abas skaistules tomēr atšķiras pēc sejas pantiem - Džeimsai vajadzēja vairāk vietas starp acīm un matu līniju; uz pieres tika likts polsteris, lai noslēptu Džeimsas dabiskās uzacis un uz tā zīmētu Pamelai tik raksturīgās šaurās uzacis; arī mutē tika ievietota protēze, kas Džeimsas smaidu darīja līdzīgāku Pamelas Andersones smaidam. Lilija filmēšanās laikā nēsāja arī zilas kontaktlēcas, lai noslēptu savas šokolādes brūnās acis. 

Speciāli seriālam tika izgatavota silikona krūšu polsteris, kas darināts pēc līdzības ar tā laika Pamelas Andersones krūtīm. Tās tika pārveidotas 3-4 reizes. Tas bija sarežģīts process, jo krūtīm ir dabiski jākustas un seriālā ir ainas, kurās tās ir redzamas pilnīgi kailas. 

Foto: Ekrānšāviņš no video
Foto: Reuters / Scanpix

Sebastjans Stens pārtop Tomijā Lī

39 gadus vecajam Stenam vairumā filmēšanas dienu bija vajadzīgas apmēram trīs stundas, lai pārvērstos par Tomijā Lī. Apmēram divas stundas no šī laika tika veltītas Lī 30 tetovējumu nokopēšanai. Aktieris nēsāja brūnas kontaktlēcas, un Stena mati tika veidoti tā, lai vizuāli pagarinātu viņa seju, lai tā vairāk līdzinātos Lī.

Foto: Hulu

Stenam uz krūtsgaliem tika uzlikti mākslīgi uzliktņi ar pīrsingiem tajos - tas aizņēmis 45 minūtes. Tiem bija jāturas cieši, jo vienā no epizodēm Džeimsas tēlotā Pamela parausta ar zobiem vienu pīrsingu. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Stenam tika radīta arī dzimumlocekļa protēze, ar kuru seriālā Lī patiešām sarunājas. Lai vai kā, protēze radīta pēc īstā Lī apraksta savos 2004. gada izdotajos memuāros "Tommyland".

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu