Koronavīruss Latvijā: slimnīcās esošo pacientu skaits pieaudzis līdz 1100

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītās diennakts laikā Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits pieaudzis no 1051 līdz 1100, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Kopumā aizvadītajā diennaktī stacionēts 191 Covid-19 pacients, bet no slimnīcām izrakstīti 124.

Atbilstoši NVD sniegtajiem datiem, no visiem slimnīcās esošajiem pacientiem, kuriem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, konkrētā slimība kā pamatdiagnoze ir 568 sasirgušajiem.

No visiem stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 496 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 72 - ar smagu slimības gaitu.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī Latvijā konstatēti 11 835 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par deviņu inficētu personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.

Šis ir lielākais vienā dienā konstatēto Covid-19 gadījumu skaits, pārsniedzot 7.februāra negatīvo rekordu, kad valstī atklāja 11 144 inficētos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu