Mežaparka Lielās estrādes teritorijā darbosies "Rīgas Sniega parks"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Mežaparka Lielā estrāde. Ilustratīvs attēls.
Mežaparka Lielā estrāde. Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Mežaparka Lielās estrādes teritorijā, sestdien, 12.februārī, pēc divu gadu pārtraukuma atkal tiks atvērtas kameršļūkšanas trases "Rīgas sniega parks" bērniem un pieaugušajiem, tā informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinators Raimonds Grants.

Mežaparka Lielās estrādes teritorijā, neraugoties uz atkusni, nedēļas nogalē tiks saražots pietiekami daudz sniega, lai ikviens interesents tur varētu izbaudīt ziemas priekus.

"Rīgas Sniega parks" atrodas Mežaparka Lielās estrādes rekonstruētajā skatītāju zonā. Tajā ir noņemti soli un izveidota kameršļūkšanas atrakcija ar vairākām trasēm - gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Apmeklētājiem būs pieejamas 100 kameras, kas ir speciāli piemērotas šāda veida aktivitātēm. Pēc brauciena kameru un braucēju ar pacēlāju nogādās starta vietā.

Organizētāji norāda, ka sniega kārta kameršļūkšanas zonā ir gana bieza, un, atgriežoties salam, tā varētu tikt papildināta, bet trašu skaits - palielināts.

"Rīgas Sniega parka" ierīkošanas un uzturēšanas tiesības SIA "Žagarkalns" ieguva nomas tiesību izsolē. Līdz ar to viņi Mežaparka Lielās estrādes teritorijā nodrošinās atrakcijas ziemas prieku baudīšanai.

Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē norāda, ka SIA “Žagarkalns” bija vienīgais pretendents, lai gan informācija par izsoli tika nosūtīta vairākiem pretendentiem. Solītā nomas maksa bija 1000 eiro, neieskaitot PVN, mēnesī.

Apmeklētājiem "Rīgas Sniega parks" būs pieejams epidemioloģiski drošajā jeb "zaļajā" režīmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu