Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Horoskops pirmdienai, 15. februārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Šodien strādāsi par diviem un pārsteigsi visus ar rezultātu. Pēc tam pats būsi priecīgs par tīkamo ciparu bankas kontā. Vakarā derētu aizstaigāt līdz sporta zālei vai vismaz izskriet krosiņu svaigā gaisā.

VĒRSIS

Daudz pienākumu, bet veiksme ir tava sabiedrotā. Paveiksi lielas lietas un saņemsi atzinīgus vārdus. Kādam iespējams interesants karjeras vai biznesa piedāvājums.

DVĪŅI

Visu pasaules naudu nenopelnīsi un visus darbus nepadarīsi. Esi prasīgs pret kolēģiem, bet rēķinies ar cilvēcīgo faktoru – katram ir tā spēka un enerģijas tik, cik ir. Un katram savs darba ritms.

VĒZIS

Darbā daudz interesantu un noderīgu ideju – kolēģi novērtēs, priekšnieki uzslavēs. Ja tev ir savs bizness, tad vari rēķināties ar panākumiem un auglīgām darījumu sarunām.

LAUVA

Uzdevumi, pienākumi un situācijas darbā var mainīties. Tas darīs nemierīgu un būs arī jāpadusmojas. It īpaši tad, ja kāds nav līdz galam izpildījis uzdoto vai rīkojies nevīžīgi.

JAUNAVA

Kolēģi gribēs dalīties iespaidos par vakarējiem Valentīndienas piedzīvojumiem. Uzklausi un esi pozitīvāks, citādi riskē palikt vienatnē ar saviem „ekesļiem”.

SVARI

Darbā jāķeras pie jauniem un nozīmīgiem projektiem. Tie prasīs daudz enerģijas un koncentrēšanos. Parādīsi sevi no vislabākās puses, bet atceries, ka jārunā arī par atalgojumu.

SKORPIONS

Būs daudz ideju darba jomā, vajadzēs nākt klajā ar priekšlikumiem, pārliecināt citus par projektu dzīvotspēju. Galvenais – bez emocijām. Arī tad, ja saņem kritisku vērtējumu.

STRĒLNIEKS

Darbā daudz kas gulsies uz taviem pleciem. Kāds no kolēģiem vai padotajiem „spurosies” pretī un tad vajadzēs vai nu pārliecināt ar loģiskiem argumentiem vai teikt kādu skarbāku vārdu.

MEŽĀZIS

Ļoti aktuāla finanšu tēma. Ir idejas par lieliem plāniem, bet rūpīgi jāizstrādā budžets. Un ne tikai jāizstrādā, bet arī jāsaprot, kur ņemt finanses. Runāt ar banku? Meklēt investorus? Viela pārdomām.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu, kas rūpīgi jāsaplāno, turklāt par rezultātu būsi atbildīgs tieši tu. Ļoti iespējams, ka ir jau bijuši līdzīgi uzdevumi un atrasti pareizākie risinājumi. Liec lietā pieredzi.

ZIVIS

Darbā jābūt modram – iespējami interesanti sadarbības varianti, piedāvājumi karjerā vai biznesā saistībā ar ārzemju tēmu, iespējas pieteikties mācību semināros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu