"Līvu akvaparks": Interese par ūdens atrakciju parka apmeklējumu ir pamatā no pašmāju iedzīvotājiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.akvaparks.lv

Interese par ūdens atrakciju parka "Līvu akvaparks" apmeklējumu ir pārsvarā no vietējiem iedzīvotājiem, taču neliela interese ir arī no kaimiņvalstu iedzīvotājiem, aģentūrai LETA pavēstīja "Līvu akvaparka" pārstāvji.

"Pēc provizoriski apkopotajiem datiem, sākotnējā interese par ūdens atrakciju parka apmeklējumu ir pārsvarā pašmāju cilvēkiem un nedaudz no kaimiņvalstīm," pauž "Līvu akvaparka" pārstāvji.

Kompānijā arī norāda, ka pirmajā tirdzniecības stundā realizēti vairāk nekā 300 biļešu, bet turpmākajās 72 stundās realizācijas apmērs saglabājās vidēji 10-15% apmērā no sākotnējās aktivitātes.

"Fakts, ka realizētas trīs ceturtās daļas no plānotā biļešu apmēra, ļauj mums paust piesardzīgu optimismu,"

min "Līvu akvaparka" izpilddirektore Velta Lasmane, atzīmējot, ka par ūdens atrakciju parka darbības atsākšanas provizoriskajiem rezultātiem varēs spriest ne ātrāk kā pēc diviem trim mēnešiem.

"Līvu akvaparks" plāno atsākt darbu ceturtdien, 3. martā. Ūdens atrakciju parks būs atvērts četras dienas nedēļā - no ceturtdienas līdz svētdienai.

Jau ziņots, ka atpūtas kompleksa pārvaldnieks SIA "Akvaparks" 2021. gadā, pēc operatīviem datiem, strādāja ar zaudējumiem 860 000 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu