Olena Zelenska: cik vēl bērniem ir jāmirst? Parādiet šo bērnu sejas, kuriem nebija tiesību izaugt!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, Instagram

"Kad cilvēki Krievijā saka, ka viņu karaspēks nedara pāri civiliedzīvotājiem, parādiet viņiem šīs bildes! Parādiet viņiem šo bērnu sejas, kuriem pat nebija dota iespēja izaugt. Cik vēl bērniem ir jāmirst, lai pārliecinātu Krievijas karaspēku pārtraukt šaušanu un atļaut humānos koridorus?" savā Instagram kontā pasauli uzrunā Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska. 

"Krievu okupanti nogalina ukraiņu bērnus. Apzināti un ciniski.

18 mēnešus veco Kirilu no Mariupoles vecāki steidzami nogādāja slimnīcā. Viņš bija ievainots apšaudē, un ārsti neko nevarēja darīt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Alise no Ohtirkas. Viņai varēja būt astoņi gadi. Tomēr viņa gāja bojā apšaudē kopā ar savu vectēvu, kurš viņu aizsargāja.

Poļina no Kijevas. Viņa gāja bojā apšaudes laikā mūsu galvaspilsētas ielās kopā ar vecākiem un brāli. Viņas māsa ir kritiskā stāvoklī.

Arsēnijs, 14 gadi. Šāviņa šķembas trāpīja galvā. Mediķi pēc apšaudes nevarēja sasniegt zēnu. Arsēnijs noasiņoja līdz nāvei.

Sofija, 6 gadi. Viņa kopā ar savu pusotru mēnesi veco brāli, māti, vecmāmiņu un vectēvu tika nošauti savā automašīnā. Ģimene mēģināja pamest Nova Kahovku.

Mums šobrīd ir nepieciešami koridori karstākajās Ukrainas pilsētās! Simtiem bērnu tur mirst pagrabos bez pārtikas un medicīniskās palīdzības. Krievu karavīri nošauj ģimenes, kuras cenšas atstāt ēkas. Viņi arī nogalina brīvprātīgos, kuri cenšas palīdzēt.

Es vēršos pie visiem objektīvajiem plašsaziņas līdzekļiem pasaulē!

​Man tev par to jāpastāsta! Ukrainā jau miruši vismaz 38 bērni. Un šis skaitlis šajā brīdī varētu pieaugt mūsu mierīgo pilsētu apšaudes dēļ!

Pastāstiet šo briesmīgo patiesību: krievu iebrucēji nogalina ukraiņu bērnus. Pastāstiet to krievu mammām - lai viņas zina, ko tieši viņu dēli dara šeit, Ukrainā.

Parādiet šīs fotogrāfijas krievietēm - jūsu vīri, brāļi, tautieši nogalina ukraiņu bērnus! Ļaujiet viņiem zināt, ka viņi ir personīgi atbildīgi par katra Ukrainas bērna nāvi, jo viņi ir devuši klusu piekrišanu šiem noziegumiem.

NATO valstīm: aizveriet debesis virs Ukrainas!

Glābiet mūsu bērnus, jo rīt tas izglābs jūsējos!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu