Kara uzkurinātājas Matvijenko greznā savrupmāja Itālijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, ekrānšāviņš no video

Krievijas Federācijas padomes priekšsēdētāja Valentīna Matvijenko ir kaismīga Krievijas diktatora Vladimira Putina atbalstītāja, un viņai ir bijusi būtiska loma Ukrainas kara uzkurināšanā un Krievijas iebrukuma veicināšanā - viņa atbalstīja Austrumukrainas pašpasludināto “republiku” atzīšanu, bet Federācijas padome viņas vadībā atļāva Putinam izmantot Krievijas bruņotos spēkus citās valstīs. Matvijenko arī regulāri kritizējusi “naidīgos” Rietumus, tomēr, kā izrādās, viņas ģimenei pieder grezns īpašums “naidīgajā” rietumvalstī Itālijā.

Kā noskaidrojuši ieslodzītā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieki, Matvijenko ģimenei pieder grezns īpašums Itālijā, kas atrodas Adrijas jūras krastā.

Villa, kuras nosaukums ir “Villa M”, oficiāli pieder fondam ar nosaukumu “Dominanta”, tomēr pie īpašuma izvietotajā plakātā, kurā tiek informēts par remontdarbiem, lasāms, ka remontdarbu pasūtītājs ir Sergejs Matvijenko - viņš ir Valentīnas dēls.

Matvijenko īpašums Itālijā aizņem 26 hektārus, bet tajā galvenās esošās ēkas platība ir 774 kvadrātmetri.

Matvijenko ģimenes pils attēli regulāri tiek publiskoti Sergeja Matvijenko sievas Jūlijas “Instagram” profilā.

Šie attēli sakrīt ar attēliem, ko Navaļnija kolēģi ieguvuši, filmējot un fotografējot attiecīgo īpašumu ar drona palīdzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu