Vecrīgā iemaldās un iesprūst lietuvietis ar baļķvedēju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Baļķvedējs Vecrīgā
Baļķvedējs Vecrīgā Foto: Twitter/Zane Ārmane

Kur tie laiki, kad piektdienās visi ceļi veda uz Vecrīgu. Tomēr tieši Vecrīgā aizvadītās piektdienas, 18. marta, vakarā iemaldījās kāds lietuvietis. 

Pats par sevi šis fakts nebūtu nekas īpašs, ja viņš būtu parasts tūrists, tomēr šis pilsētas viesis Rīgā bija ieradies ar piekrautu baļķvedēju un Vecrīgā burtiski iesprūda. Sociālos tīklus īsā laikā pārpulūdināja dažādas asprātības, ka Vecrīga nebeidz pārsteigt, ka ir notikusi kļūme kādā pasūtījumā un trīs malkas klēpju vietā kāds ir saņēmis trīs kravas, un tamlīdzīgi.

Tomēr patiesībā izrādījās, ka lietuvietis vienkārši akli bija sekojis navigācijas norādēm, kas gan bijušas visai dīvainas, jo vietējiem ir vairāk nekā labi zināms, ka Vecrīgu šķērsot pat ar vieglo auto legāli nav iespējams. Par desmitiem tonnu smagu kravas auto nemaz nerunājot.  

Rīgas pašvaldības policija Twitter norāda: "Izrādījās, šim vadītājam šī esot bijusi otrā darba diena amatā. Esot sekojis navigācijas norādēm un no Krastmalas puses iebraucis Vecrīgā. Kopā ar @Valsts_policija palīdzējām izmanevrēt ārā no Vecrīgas un pavadījām līdz galamērķim Eksporta ielā. Sodi arī neizpalika."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu