Ziedo "Brīvbodē" patvēruma meklētājiem no Ukrainas!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

"Pannas, katli, segas - tas ir tas, kas "izkūst" visātrāk no atnestajiem ziedojumiem. Arī liels iztrūkums ir tīņu apģērbs - desmit līdz divpadsmit gadi," stāvot līdzās "Brīvbodes" plauktiem stāsta brīvprātīgā Katrīna.

Brīvbode ir vieta, kuras mērķis ir palīdzēt atbraukušajām ukraiņu ģimenēm sagādāt sadzīvei nepieciešamās lietas. Bēgļu ģimenes ierodas Brīvbodē un paņem sev to, kas nepieciešams.

Šobrīd brīvbodē iespējams ziedot apģērbu, apavus, virtuvei nepieciešamas lietas (traukus, virtuves piederumus, elektronikas preces), rotaļlietas, grāmatas, bērnu ratus, autokrēsliņus, mēbeles u.c.

"Mēs gribētu aicināt ziedotājus ziedot labas lietas un padomāt, vai šīs lietas būs derīgas citiem. Tāpat arī mazumiņš ir daudz. Varbūt tieši tā viena sega vai jaka kādam ir lielākā šī brīža nepieciešamība.

Te nav stāsts par daudzumu, bet par vēlmi iesaistīties un palīdzēt. Gan brīvbodē, gan noliktavā kopumā visu laiku trūkst palīdzīgas rokas, tāpēc mēs visus ļoti gaidām.

Mūsu mājaslapā www.tavidraugi.lv var pieteikties brīvprātīgajam darbam, kā arī mūsu sociālajos tīklos var sekot līdzi šī brīža aktuālitātēm par nepieciešamajiem ziedojumiem," stāsta biedrības "Tavi draugi" pārstāve Marta.

Foto: facebook.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu