"Tavi draugi” pateicības koncerts biedrības brīvprātīgajiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Tavi draugi

Biedrības mītnes vietā Rīgā, Ventspils ielā 50, notika labdarības koncerts kā pateicība no biedrības puses visiem brīvprātīgajiem humānās palīdzības noliktavā strādājošajiem un brīvprātīgajiem šoferiem, kas katru dienu veic humānās palīdzības kravu piegādi uz Ukrainas robežu un bēgļu transportēšanu no robežas uz Latviju.

„Dārgie dvēseļu glābēji, mūsu pašaizliedzīgie brīvprātīgie noliktavā un šoferi! Šis koncerts, kuru jums dāvinām, ir mazākais, kā varam jums pateikties par to, ko darāt. Mēs, biedrība „Tavi draugi”, noliecam galvas jūsu priekšā, esam pateicīgi par jūsu ieguldīto enerģiju, laiku un līdzekļiem, tas ko jūs darāt, iedvesmo mūs visus. Katra izglābtā dvēsele šeit ir svarīga, katrs labais vārds ir dziedējošs. JŪS ESAT VAROŅI. Jūs esat tie, kas iznes šo smagumu, un šis ir tas brīdis, kad cilvēcība ir augstākā vērtība visā plašajā universā,” teic biedrības „Tavi draugi” pārstāvis Artūrs Kristlībs

Kopš 25. februāra, kad biedrības „Tavi draugi” dibinātājs Ulvis Noviks izveidoja uzsaukumu Facebook par biedrības koordinētu brīvprātīgo šoferu sūtīšanu uz Ukrainas robežu un humānās palīdzības pieņemšanas punkta atvēršanu, biedrība ir strauji attīstījusies. Biedrība ir pārvākusies uz plašākām telpām, piesaistot 150 brīvprātīgos. Katru dienu no biedrības bāzes vietas Ventspils ielā 50, Rīgā, tiek izsūtītas 15-25 mašīnas ar humāno palīdzību Ukrainas civiliedzīvotājiem. Mēneša laikā Latvijā ar biedrības organizēto transportu ir nogādāti ~700 cilvēku. Biedrības koordinētā sadarbība ar pašvaldībām nodrošina bēgļu izmitināšanu reģionos. Tāpat biedrība nodrošina Ukrainas bēgļiem iespēju Ventspils ielā 50 organizētajā „Brīvbodē” atrast visas tās lietas, kas nepieciešamas dzīves sākšanai šeit - Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu