Labāko Eiropas TOP 50 kafejnīcu sarakstā – arī divas Rīgas kafejnīcas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: https://www.facebook.com/cnacs

Ceļotāju portāls ”Bigseventravel” publicējis ikgadējo Eiropas labāko kafejnīcu sarakstu. Tajā iekļuvušas kafejnīcas arī no Baltijas valstīm - Rīgas, Viļņas un Tallinas.

Eiropu pārņēmis trešais kafijas kultūras vilnis, tādēļ daudzas jaunas, mājīgas kafejnīciņas atvērušās gan lielpilsētās, gan nelielās pilsētās un ceļmalās.

Tāpat arī lielākā daļa jau iecienīto kafijas vietu beidzot atkal ir atvērtas.

Tāpēc ”Bigseventravel” veidotāji ķērušies pie lietas un pirms jaunās tūrisma sezonas sākuma publicējuši savu ikgadējo Eiropas labāko kafejnīcu topu.

“Mēs esam atlasījuši labāko no labākajiem, izmantojot mūsu vērtēšanas sistēmu, kurā tiek ņemta vērā redakcionālā pieredze, kritiķu atsauksmes, klientu atsauksmes, atrašanās vieta un pieejamība, prezentācija, cenas un kvalitātes attiecība un atmosfēra,” piesakot Eiropas 50 labāko kafejnīcu topu, raksta tā veidotāji.

Topā iekļautas arī divas kafejnīcas Rīgā. 46. vietā atrodama ”Rocket Bean Roastery”, bet 19. vietā ir grāmatu un kūku cienītāju kafijas vieta ”Zvaigzne” Valdemāra ielā.

Foto: facebook.com/rocketbeanroastery

Topā iekļuvušas arī divas kafejnīcas Igaunijā: 43. vietā ir ” RØST”, bet 15. vietā ”Paper Mill Coffee”, kas ir viena no jaunākajām kafijotavām Tallinā.

Foto: facebook.com/papermillcoffee

Savukārt no Lietuvas topā iekļuvušas tādas iecienītas kafejnīcas kā ”Crooked Nose & Coffee Stories” Viļņā un 2015. gadā atklātā, populārā kafejnīca ”Brew Specialty Coffee”.

Foto: https://www.facebook.com/cnacs

Pirmajā vietā ierindota ”Ditta Aerigianale” Florencē.

Foto: https://www.facebook.com/dittaartigianale/
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu