Dzērājšoferis lielā ātrumā "nones" krustojumā stāvošu auto un reklāmas stabu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāds dzērājšoferis ar Range Rover klusajā svētdienas pēcpusdienā sagādāja ne mazums nepatīkamu mirkļu sev un citiem, kad lielā ātrumā iebrauca Kr.Valdemāra un A.Briāna ielas krustojumā

"Viņš esot pilnā ātrumā pie sarkanās gaismas šķērsojis krustojumu. Pēc tam, protams, ātrums samazinājās, bet vienalga tas bija diezgan iespaidīgs. Labi, ka krustojumā nebija cilvēku un bērnu," TV3 raidījumam Degpunktā norāda Ieva, kuras vecāku vadīto Peugeot dzērājšoferis spēcīgi taranēja Valdemāra un Briāna ielas krustojumā. 

Tā šķiet, ka ātrums patiesi bijis liels, jo Range Rover lidojumu nespēja bremzēt arī betona reklāmas stabs, kas pilnībā iznīcināts. Mašīna apstājas tikai pēc ietriekšanas kokā, bet bremzēšanas pēdas līdz tam asfalta nav redzamas.

Avārijas vietā īsi pēc negadījuma valdīja haoss, to sarīkoja galvenokārt vainīgais apvidnieka šoferis un viņa līdzbraucēja.

Bravūrīgi staigājot ap sasisto Range Rover, agresīvi noskaņotais vīrietis centās uzbrukt visiem, kas patrāpījās viņam pa rokai. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vīrietis kopā ar savu līdzbraucēju agresīvā formā centās fiziski ietekmēt ļaudis, kas palika avārijas vietā, lai sniegtu policistiem svarīgas liecības. Šoferis draudēja lieciniekiem ar problēmām un izrēķināšanos. Nedaudz nomierinājies, vīrietis vēlāk tomēr piekrita sadarboties.

"Uzreiz tika noziņots, ka viņš atrodas alkoholisko vielu ietekmē. Tika lemts veikt ekspertīzi uz vietas. Vadītājs visam piekrita un nebija agresīvs, bet nevarēja paskaidrot, kāpēc lietojis alkoholu. Vadītājs atradās līdz 1,5 promiļu reibumā. Apdraudējums varēja būt ļoti liels, jo uz ietvēm atradās pietiekami daudz cilvēku. Arī satiksme bija ļoti noslogota," norāda policijā.

Tikmēr sociālajos tīklos atrodama informācija, ka konkrētais Range Rover īsi pirms avārijas bija manīts arī Čaka ielā, kur braucis visai agresīvi, turklāt pirms sadursmes ar Peugeot tas apskādējis kādu Toyota spēkratu.

Aculiecinieki piebilst, ka apvidnieka pasažiere brauciena laikā turēja kājās izkārtas ārā pa mašīnas logu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu