Mūžīgā "skaistulīte" Džūlija Robertsa uz sarkanā paklāja ierodas rūtainos šortos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Džūlija Robertsa (54) – mūžīgā romantikas karaliene – nekad nezaudē savu vietu Holivudas slavas alejā vai mūsu sirdīs. Kad mēs domājam par viņu, mēs domājam par lielisku kino un platāko smaidu šovbiznesā. Tāpēc dīvaini, ka viņa filmās nav filmējusies gandrīz piecus gadus, bet romantiskās komēdijās – vairāk nekā divus gadu desmitus!

Jaunā intervijā laikrakstam "New York Times" Oskara laureāte atzina, ka tik lielu pārtraukumu netaisījās ņemt – tas notika kaut kā pats no sevis. "Tas netika darīts ar nolūku, es vienkārši neatradu scenāriju, kas mani interesētu. Biju pārsteigta, cik ātri gadi paskrēja," viņa atzina.

Tomēr šogad viņa atkal ir uz ekrāna divās lielās lomās: vienā kopā ar Džordžu Klūniju filmā "Ticket to Heaven", bet otrā - miniseriālā "Gazlit". Tieši televīzijas projekta pirmizrādē Džūlija parādījās roku rokā ar savu ekrāna vīru, aktieri Šonu Pennu.

Uz sarkanā paklāja Metropolitēna mākslas muzejā Ņujorkā Robertsa mirdzēja "Gucci" bikškostīmā ar brīviem rūtainiem šortiem, kas izcēla viņas slaidās kājas. 

Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu