Varētu teikt, ka savā vidēji garajā mūžā esmu redzējis un piedzīvojis gana daudzus negaidītus brīžus. Tomēr, ja kāds man vēl pirms nedēļas teiktu, ka Elita Veidemane, Jānis Iesalnieks, Lato Lapsa, Bens Latkovskis un Aldis Gobzems apvienos spēkus, lai aizstāvētu Kremļa lakstīgalu Jūliju Stepaņenko, es tam gluži vienkārši neticētu.

Bet viss plūst un mainās, un brīnumi tomēr notiek. Pagājušās nedēļas otrajā pusē radošā kolektīva Cehs.lv twitter kontā tika publicēta kariķēta Jūlijas Stepaņenko bilde, kurā viena viņas acs bija pavilkta nedaudz zemāk, mute nedaudz augstāk, bet apakšā pievienots komentārs. Respektīvi – veicot minimālas manipulācijas ar bildi, ticis panākts, ka varone tajā izskatās līdzīga orkam no “Gredzenu pavēlnieka” vai Sūkļa Boba memei. Ja neesat redzējuši, gan jau pratīsiet atrast.

Zinot, kā šobrīd internetā tiek dēvēti krievu okupantu karaspēka karavīri un to, ka Stepaņenko brīdi iepriekš Saeimas balsojumā iestājās PRET to, ka Latvijai vajadzētu palīdzēt izdzimteņu armijas izvarotajām ukraiņu sievietēm, nav nepieciešama pārdabiska spriestspēja, lai spētu uztvert publicētās bildes vēstījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X