Augšdaugavas novadā pēc ceļu satiksmes negadījuma cilvēks iespiests automašīnā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Aizvadītajā naktī Augšdaugavas novada Skrudalienas pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti divi vieglie un viens kravas auto, turklāt pēc avārijas vienā no vieglajām automašīnām iespiests cilvēks.

Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvojuši avarējušajā automašīnā iespiesto cilvēku un nodevuši to mediķiem, bet pēc tam sakārtojuši atvienojuši automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtojuši ceļa braucamo daļu. Darbu notikuma vietā turpinājusi Valsts policija (VP).

VP apkopotā informācija liecina, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 117 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos no tiem cietuši kopskaitā 11 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Rīgas reģionā uz ceļiem notikušas 76 avārijas, četrās no tām cietuši pieci cilvēki, tostarp trīs gājēji un viens velosipēdists. Zemgales reģionā reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, divos no tiem ir pa vienam cietušajam, Latgalē fiksētas 11 avārijas, no tām divās traumas guvuši cilvēki - vienā ir divi cietušie, bet otrā viens, savukārt Vidzemē notikušas sešas avārijas bez cietušajiem.

Diennakts laikā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 463 protokolus, tostarp 164 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, desmit par agresīvu braukšanu, bet sešus - par sēšanos pie auto stūres alkohola reibumā, liecina VP apkopotā statistika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu