Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Maija mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Maijs solās būt diezgan sarežģīts. Protams, ne visiem un ne visu laiku, jo katram cilvēkam, uzņēmumam, struktūrai ir sava astro karte. Tomēr kopumā – labāk dzīvot "pa mierīgo" un bez vērienīgiem darbiem, jo kosmosā planētas nostājušās negantās pozīcijās. Dzīvi atlikt nevaram, bet, ja kaut kas bremzējas vai nenotiek tā, kā gribētos – vēlams pārcelt uz vēlāku laiku.

Negantnieks Merkurs – romiešu mitoloģijā dievu ziņnesis, tirgotāju un reizumis arī blēžu aizstāvis, veiklais runātājs un "lietu bīdītājs" – no 10. maija kļūst negants. Astrologi to dēvē par nelabvēlīgo retrogrādo kustību. Šī planēta astroloģijā netiek pieskaitīta kosmosa "smagsvariem", un lielas blēņas sastrādāt nevar.

Taču piņķerēšanās, aizķeršanās un dažādi pārpratumi gan iespējami pēc pilnas programmas.

Nedraudzīgu vaigu Merkurs rādīs līdz 3. jūnijam. Ja iespējams, tad šajā periodā nevajadzētu slēgt līgumus, pirmo reizi sēsties pie sarunu galda, reģistrēt uzņēmumus, pirkt auto vai dārgu sadzīves tehniku, toties var paveikt iesākto un atrisināt kādus jautājumus, kas iestrēguši. Vienīgi

no attiecību skaidrošanas gan vajadzētu izvairīties, jo maija pirmajā pusē dažādas situācijas var ietekmēt arī tā dēvētais starp aptumsumu "koridors".

30. aprīlī vēlā vakara stundā Saules aptumsums, bet 16. maijā Mēness aptumsums.

Vajadzētu dzīvot rāmi un mierīgi, jo Mēness aptumsums vienmēr notiek reizē ar pilnmēnesi. Tas tā ir astronomiski un dabā nekā citādi nemēdz būt. Kādas sajūtas? Uz visiem tas neattiecas, taču droši vien katrs, ja ne pats, tad vismaz tuvējā apkārtnē saskāries ar bangojošām emocijām,

kad: "Mēnestiņš, čigāniņš, starp eglēm sāk vērties /../" (Vilis Plūdons. "Zaķīšu pirtiņa").

Turklāt astroloģijā pastāv uzskats, ka laiks starp abiem aptumsumiem var izcelt gaismā kādas senas problēmas, neatrisinātus attiecību jautājumus, enerģija var aizplūst nelietderīgi. Tāpēc šo laiku vēlams vadīt mierīgi, neplānojot lielus darbus un būtiskus pasākumus.

Taču ir arī pozitīvas ziņas. Cilvēkiem, kas vēlas sākt atslodzes vai dietas kūri, piemēroti datumi no 15. līdz 18. maijam. Iesākumā viegla barība un pēc tam tikai zāļu tējas no 15. maija vakara līdz 17. maija rītam un pēc tam ievērot to ēdienkarti un ēšanas režīmu, kāds ieplānots. Jāgatavojas atvaļinājumu laikam un vasaras peldkostīmu sezonai.

Savukārt saimniecības darbiem un lietišķiem pasākumiem vēl pirms retrogrādā Merkura perioda piemēroti datumi ir: 2., 3., 5. un 6. maijs.

Šķir lapu un uzzini, kas aprīlī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu