Video Ilgtspējas hakatons "Born Global 2022"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

No 6. līdz 8. maijam tiešsaistē norisināsies ilgtspējīgu risinājumu hakatons "Born Global", kura mērķis ir veicināt jaunu ideju un risinājumu attīstību tādās jomās kā sabiedrības un darbinieku izglītošana par vides jautājumiem, resursu patēriņa mazināšana, ilgtspējīgs iepakojums, energoefektivitāte, uzņēmuma ekoloģiskās pēdas nospieduma analīze, digitalizācija papīra izmantošanas samazināšanai un citas idejas gudrākam un zaļākam biznesam un labākai sabiedrībai.

Hakatona noslēgumā norisināsies ideju prezentācijas, kad hakatona komandas prezentēs savu izstrādāto risinājumu vai attīstīto ideju kādam no ilgtspējības izaicinājumiem. Aicinām pievienoties tiešradei 8. maijā no pulksten 17.00 un pirmajam uzzināt, kādi rezultāti sasniegti šo trīs dienu laikā. Tiešraide būs vērojama portālā "Facebook" un ziņu portālā TVNET.

Hakatons vienkopus apvieno vairāk nekā 100 dalībniekus, tai skaitā studentus, jaunu ideju autorus un dažādu profesiju un uzņēmumu pārstāvjus no visas pasaules, kuri šo dienu laikā strādās pie izvirzītajiem ilgtspējas izaicinājumiem. Dalībniekus ideju un risinājumu attīstībā atbalsta zinoši savas jomas eksperti un komandu mentori tādās jomās kā ilgtspējīga uzņēmuma vadība, inovāciju procesa vadība, dizains un vizuālā komunikācija, finanses, IT, programmēšana u.c.

Hakatona laikā komandas trīs dienu garumā veikušas padziļinātu izaicinājumu izpēti, izvirzījušas galvenās problēmas un šobrīd aktīvi izstrādā risinājumus. Hakatonam aicināti pievienoties dalībnieki no visas pasaules. Organizatori atgādina, ka, ņemot vērā starptautisko dalībnieku iesaisti, hakatona darba valoda ir angļu.

Hakatonu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Latvijas Eksporta asociācija "The Red Jackets" un inovāciju vadības uzņēmums "Helve". Informatīvais partneris – ziņu portāls TVNET. Plašāk par hakatonu iespējams uzzināt šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu