Sadursmē uz pārbrauktuves vilciens busiņam uzšķērž sānus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Visai iespaidīga kravas busiņa un dīzeļvilciena sadursme notikusi uz dzelzceļa pārbrauktuves Lielvārdē. Lai gan busiņu remontēt vairs nav vērts, bojāgājušo incidentā nav. Dažādus sasitumus guvis vien busiņa vadītājs, kamēr viņa kolēģim stacionēšana nav bijusi nepieciešama. Par to pirmdien vēstīja TV3 raidījums Degpunktā.

Ievadā minētā avārija Lēdmanes ielā notika jau 29.aprīlī ap plkst.21, bet pēc tās uz pārbrauktuves parādījies dzelzceļa pārbrauktuves satiksmes regulētājs, kas kontrolē sliežu šķērsošanu abos virzienos, kamēr nedarbojas luksofors.

Netālu no sliedēm dzīvojošā Sigita raidījumam pastāstīja, ka pati diezgan regulāri šķērso pārbrauktuvi un nenoliedz, ka justos drošāk, ja uz sliežu šķērsošanas vietas tiktu ierīkota barjera, jo reizēm saule ir tik spoža, ka sarkanās gaismas signālu luksoforā var arī nesaredzēt.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā norāda, ka notikuma vietā mediķi apskatījuši divus automašīnas pasažierus. Viens no palīdzības atteicies, bet otram konstatēti vairāku ķermeņa daļu ievainojumi, kā rezultātā cietušais apmierinošā stāvoklī nogādāts ārstniecības iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu