Mercedes-AMG un will.i.am kopīgi radījuši unikālu auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mercedes-AMG sadarbībā ar inovatoru, tehnoloģiju uzņēmēju un globāla mēroga zvaigzni will.i.am ir radījuši unikālu automobili, kas tagad prezentēts šajā nedēļas nogalē notiekošā Maiami Formula 1 Grand Prix ietvaros.

Mercedes-AMG un amerikāņu mūziķi, tehnoloģiju uzņēmēju, filantropu un TIME 100 IMPACT balvas ieguvēju will.i.am vieno sena sadarbība. Tās kulminācija tagad ir neparasts projekts, unikāls transportlīdzeklis ar nosaukumu WILL.I.AMG. 

Sestajā kopprojektā will.i.am atkal sadarbojās ar West Coast Customs. Un, kā redzams attēlos, par bāzi ņemtais Mercedes-AMG GT 4 pēc pārbūves vairs nav saskatāms.

Foto: Publicitātes foto

"Es uzaugu geto. Es uzaugu ar hiphopu. Es skatījos leģendāru hiphopa mākslinieka repu par Mercedes, tāpēc man vienmēr bija sapnis iegūt Mercedes. Daudziem bērniem no pilsētas Mercedes ir īsts progresa simbols un izkļūšana no mūžīgās cīņas," skaidro will.i.am. "Tagad esmu sasniedzis savu mērķi un izvirzījies vēl augstāk, pārdomājot un izveidojot savu redzējumu par AMG modeli. Taču es neaiztiku dzinēju, jo ​​AMG patiešām ražo labākos dzinējus. Stāsts par AMG uzņēmuma dibinātājiem mani patiesi iedvesmo, un ir enerģiski sadarboties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri arī cenšas nepārtraukti uzlaboties."

Foto: Publicitātes foto

No visām aktivitātēm, kas saistītas ar šo unikālo auto, kura pamatā ir AMG GT 4 četru durvju kupeja, bet dizainā redzamas detaļas no G klases un leģendārā SLS Gullwing, labumu gūs mūziķa fonds i.am/Angel Foundation. 

Neparastās automašīnas sarežģītā radīšana ir iemūžināta plašā sešu daļu dokumentālajā filmā DRIVE. DRIVE pirmizrāde notiks Kannās 2022. gada filmu festivāla laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu