Kremļa propagandists draud nolīdzināt Lielbritāniju līdz ar zemi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Kremļa propagandists Dmitrijs Kiseļovs
Kremļa propagandists Dmitrijs Kiseļovs Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Krievijas “Pirmajā kanālā” izteikti atklāti draudi ar kodolieročiem no Zemes virsas pilnībā noslaucīt Lielbritāniju, kas, visticamāk, ir atbilde uz cita Krievijas medija izgudrotajiem draudiem.

Raidījumā stāstīts par to, kā ar vienu “Sarmat” ballistisko raķeti vai kodoltorpēdu “Poseidon” ir iespējams pilnībā iznīcināt Lielbritāniju. Viss raidījums ir balstīts uz it kā Lielbritānijas izteiktiem draudiem, kurus valsts nekad nav izteikusi.

VIDEO: KREMĻA PROPAGANDISTS DRAUD LIELBRITĀNIJAI

Krievijas “Pirmā kanāla” populārais raidījumu vadītājs, Kremļa propagandists Dmitrijs Kiseļovs savu “kodoldūri” vicināja Krievijas skatītāju iemīļotā svētdienas vakara raidījumā. Nav pirmā reize, kad Kiseļovs izceļas ar tāda veida retoriku, proti, 2014. gadā viņš televīzijā plātījās, ka Krievija varētu ASV pārvērst “kodolpelnos”. Savukārt 2019. gadā Kiseļovs sastādīja sarakstu ar mērķiem ASV, pret kuriem tiks pavērstas Krievijas raķetes kodolkara gadījumā, vēstīts izdevumā "Popular Mechanics".

Šoreiz Kiseļovs pievērsies Lielbritānijai. Viņš apgalvo, ka Vladimirs Putins Krievijas kodolspēkiem ir pavēlējis būt pilnā cīņas gatavībā, bet pēc tam piedraud Lielbritānijai ar savām raķetēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu