Ķekavas novadā konflikta laikā dzīvību zaudē vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Pagājušajā nedēļā Ķekavas novadā konflikta laikā bojā gājis smagi piekauts vīrietis, portālu TVNET informēja Valsts policijā (VP).

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Baložu iecirknis saņēma informāciju, ka Ķekavas novadā starp diviem vīriešiem noticis konflikts. Tā rezultātā tika smagi piekauts 1967. gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts medicīnas iestādē. Neskatoties uz ārstu pūliņiem glābt vīrieša dzīvību, viņš diemžēl gāja bojā.

Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka aizdomās turamais ir kāds 1978. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Policisti aizdomās turamo personu šī gada 13. maijā aizturēja, bet dienu vēlāk tiesa viņam piemēroja arī drošības līdzekli – apcietinājumu.

Kā norādīja VP, šobrīd ir sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šāda nozieguma izdarīšanu var draudēt sods – brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

VP atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu