FOTO un VIDEO Igaunijā mežā atrod likteņa varā pamestu "Ferrari" 250 000 eiro vērtībā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X

Maija pēdējā sestdienā Igaunijas sociālo tīklu burbuli izbrīnīja ziņas par Tallinas Hābersti rajona mežā pamestu "Ferrari". Medijs "Elu24" centās noskaidrot, kā kāds varēja pamest luksusa auto vienu pašu likteņa varā un grāvī.

Saskaņā ar Igaunijas Autoceļu departamenta tīmekļa vietnes datiem attiecīgais automobilis ir nedēļu vien pirms negadījuma, 17. maijā, reģistrēts "Ferrari Roma".

Portāls novēroja, ka interneta vietnē "Auto24" līdzīgi sporta automobiļi tiek pārdoti par aptuveni 250 000 eiro.

Foto: Kuvatõmmis/Auto24

Kāds negadījuma aculiecinieks "Elu24" fotogrāfam pastāstīja, ka pēc manevra veikšanas "Ferrari" iebrauca grāvī un pēc tam ietriecās kokā. Pēc viņa teiktā, automašīnā atradies vīrietis, sieviete un bērns, kuri aizbēguši no notikuma vietas.

Video no notikuma vietas

"TikTok" lietotājs @akypatni publicējis video, kurā redzams sestdienas, 28. maija, vakarā Kakumē mežā atrastais "Ferrari", kas, kā izrādās, jau iepriekš ir nonācis policijas uzmanības lokā.

Videoierakstā redzams, ka trīs dienas pirms incidenta konkrēto "Ferrari" apturēja policijas patruļa.

@akypatni #akypatni ♬ оригинальный звук - ༺ A͋͋k͋͋y͋͋p͋͋a͋͋t͋͋n͋͋i͋͋ ༻

Žurnālisti sazinājās ar Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvaldes preses dienestu, lai noskaidrotu incidenta detaļas.

"27. maijā patruļa apturēja kādu transportlīdzekli, jo tā vadītājs bija pārsniedzis maksimālo atļauto ātrumu apdzīvotā vietā. Autovadītājam tika sastādīts pārkāpuma protokols," stāstīja Policijas un robežsardzes pārvaldes preses pārstāve Annika Maksimova.

"Automašīnas īpašnieks pirmdien, 30. maijā vērsās policijā saistībā ar sadursmi, un, pēc viņa teiktā, viņš nobrauca no ceļa, jo uz tā pēkšņi izskrējis kaķis. Precīzi negadījuma apstākļi tiek noskaidroti," piebilda Annika Maksimova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu