"Pazudušais mazdēls" Harijs ir apvainojies un gaida atvainošanos no karaļnama

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Kā situāciju komentē karalisko biogrāfiju autore, karaļnama eksperte Andžela Levina, princis Harijs, visticamāk, jutās "aizvainots un nikns" karalienes platīna jubilejas laikā, un nav brīnums, ka viņš gaida "atvainošanos no karaliskās ģimenes".

Jau ziņots, ka Saseksas hercogs un hercogiene, neskatoties uz to, ka viņi kopā ar saviem diviem bērniem - Ārčiju un Lilibetu - ieradās no ASV, karalienes platīna jubilejas svinībās piedalījās tikai divas reizes. Militārajā parādē izbraucot ar karieti un pateicības dievkalpojumā.

Tomēr zināms, ka Saseksas hercogu ģimene privāti tikās ar karalieni. Zīmīgi, ka

privātumu alkstošie hercogi vēlējušies fotosesiju vai vismaz vienu oficiālu foto, kurā redzams, kā karaliene pirmo reizi tiekas ar mazo Lilibetu,

tomēr karaļnams to noraidījis, baidoties, ka tas nonāks "Netflix" seriālā par Saseksas hercogu privāto dzīvi.  

Biogrāfe Andžela Levina, kura privāti pazīst Hariju, apgalvoja, ka princis, visticamāk, jūtas, it kā viņam būtu "atvainošanos parādā", jo četras dienas ilgajās svinībās "lielā mērā tika ignorēts".

Viņa piebilda, ka Saseksas hercogs noteikti ir "absolūti sašutis" par šo situāciju, kura apstiprināja, ka viņa un Meganas popularitāte ir kritusies.

Pēc Levinas teiktā, skaidrs, ka Harijs bija ļoti neapmierināts, kad apmeklēja pateicības dievkalpojumu Sv. Pāvila katedrālē Londonā. "Tas, kas tajā pasākumā patiešām bija acīm redzams, -

tās bija slēptās Harija dusmas: viņa sejā bija redzama klaja neapmierinātība ar situāciju," raksta dailymail.co.uk.

"Manuprāt, tas tiešām ir diezgan interesanti — viņš varēja just ļoti daudz ko. Es nezinu, vai viņš sajuta nožēlu par to, no kā viņš ir atteicies, bet, pazīstot viņu, viņš bija ļoti, ļoti sarūgtināts, ka viņu lielā mērā visi ignorēja.

Viņš domā, ka viņam ģimene ir parādā atvainošanos." Tomēr karaliskā eksperte piebilda, ka Harijs ir "tas, kuram vajadzētu atvainoties".

Runājot ar GB News, Levinas kundze sacīja, ka Saseksas hercogi ir arī aizvainoti, ka viņiem atteica Lilibetas fotografēšanu ar karalieni Elizabeti II, jo šis attēls būtu bijis "ļoti, ļoti vērtīgs. Viņi to noteikti būtu izmantojuši Netflix seriāla interesēs." 

Viņa arī pastāstīja, ka Harijs un Megana, nepārbaudot Kembridžas hercogu grafiku, negaidot uzaicināja viņus uz Lilibetas dzimšanas dienas ballīti Vindzorā. Protams, viņiem nebija iespējas ierasties, jo tajā dienā bija jau sen ieplānota viesošanās Velsā kopā ar princi Džordžu un princesi Šarloti.

Tomēr šis starpgadījums tika pavērsts kā augstprātīga ignorēšana no hercogu puses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu