Tests Lēnāk brauksi, tālāk tiksi! Aizpildi testu un noskaidro, vai uz ceļa esi paraugs vai huligāns

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock/TVNET kolāža

Kāds ir atbildīgs šoferis? Tāds, kurš ir apveltīts ar nesatricināmu pacietību un nesēžas pie stūres reibumā. Ne kurš katrs, kuram ir autovadītāja apliecība, var sevi dēvēt par tādu. Vai tu esi atbildīgs šoferis vai tieši pretēji – ceļu huligāns? Aizpildi testu ŠEIT, noskaidro, kāds šofera tips tu esi, un tiec pie balvām!

Konkurss ir noslēdzies!

Lūk, trīs uzvarētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi par balvu saņemšanu:

izs***@gmail.com;

aig***@gmail.com;

raim***@inbox.lv.

Paldies visiem dalībniekiem!

Tuvojoties Jāņu laikam, ir svarīgi atgādināt, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana nav savienojami. Vienalga, vai tas ir auto, motocikls vai varbūt pat šķietami nekaitīgais elektroskrejritenis, apvienojumā ar alkoholu tas cilvēka rokās var kļūt par bīstamu ieroci, jo reakcijas ātrums un spēja adekvāti reaģēt kritiskās situācijās ir bremzēta. Šī aizture, pat ja tā ir pavisam niecīga, jebkuru notikumu īsā laikā var pārvērst nepatīkamu, nevēlamu notikumu ķēdē.

Lai izvairītos no nepatīkamiem atgadījumiem sadzīvē un uz ceļa, vislabāk ir atturēties no alkohola lietošanas un izvēlēties alternatīvas. Ūdens vai dažādi atspirdzinošie dzērieni un sulas ir iespēja cilāt glāzīti, bet neapreibt. Vēl viena opcija ir alkoholiska dzēriena analogs bez alkohola. Tas var būt, piemēram, bezalkoholiskais alus, kas atbildīgam šoferim pilnīgi legāli ļaus sajusties kā daļai no kompānijas ballītē, kur pārējie viesi malko kokteiļus, dažādus dzintarkrāsas dzērienus vai sidru, pamazām slīgstot reibumā.

Mūsdienās pārtikas rūpniecība ir attīstīta tik tālu, ka bezalkoholiskais alus garšas ziņā jau vairs būtiski neatšķiras no parastā alus.

Būsim atbildīgi pie stūres! Bet, ja tu šajos Jāņos gatavojies gan līgot, gan vadīt auto, tad noteikti aizpildi testu, jo laimēt var bezalkoholiskā alus "Lāčplēsis" īpaši sagatavotu "Līgo komplektu" tieši tev:

  • kaste bezalkoholiskā alus (24 skārdenes);
  • aukstuma kaste ar 29 litru ietilpību;
  • ceļojuma grils.

Raksts tapis sadarbībā ar bezalkoholisko alu "Lāčplēsis".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu