Robežsardze uz Latvijas ārējām robežām konstatējusi 53 likumpārkāpējus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ceturtdien Valsts robežsardze (VRS) uz Latvijas ārējām robežām un valsts iekšienē konstatējusi 53 likumpārkāpējus, informēja VRS.

Ieceļošana Latvijā liegta trīs ārzemniekiem. Grebņevas, Terehovas un lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta diviem Krievijas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, un vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemniekam liegts ieceļot Šengenas zonas valstu teritorijā.

Grebņevas, Terehovas un lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēti deviņi Ukrainas, viens Moldovas un viens Lielbritānijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, konstatēti trīs Igaunijas, divi Krievijas, viens Baltkrievijas un viens Latvijas pilsonis, kas pārkāpuši uzturēšanās noteikumus.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 22 personām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu