Rail Baltica izbūves laikā naktīs no 20.jūnija slēgs autotransporta satiksmi Lāčplēša ielā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lāčplēša iela Rīgā
Lāčplēša iela Rīgā Foto: Google Maps

Pilnsabiedrība "BERERIX" Rail Baltica Rīgas Centrālā multimodālā mezgla būvniecības ietvaros ir pabeigusi Prāgas un Dzirnavu ielā plānoto pārvadu daļas demontāžu. Šobrīd norit teritorijas sakopšana un tramvaja kontakttīklu uzstādīšana, pēc kā abu pārvadu tuneļus atvērs visu veidu satiksmei 20.jūnija rītā.

Nākamais darba posms paredz no 20.jūnija līdz 23.jūnijam, kā arī no 27.jūnija līdz 29.jūnijam veiks jaunā Rail Baltica pārvada atbalsta sienas būvdarbus paralēli Lāčplēša ielai. Lai nodrošinātu drošu būvdarbu izpildi un mazinātu ietekmi uz autotransporta plūsmu pilsētā, darbus veiks nakts stundās no plkst. 22.00 līdz plkst. 6.00. Tāpēc šajā laika posmā būs slēgta autotransporta satiksme Lāčplēša ielā, posmā no Satekles ielas līdz Kalupes ielai.

Aicinām autotransporta vadītājus un iedzīvotājus sekot līdzi pilsētvidē izvietotajām norādēm un jau savlaicīgi saplānot pārvietošanās maršrutu, lai nokļūtu izvēlētajā galamērķī.

Pilnsabiedrība "BERERIX" nodrošinās attiecīgo ceļa zīmju izvietošanu, kā arī nodrošinās iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielas posmos, autotransporta piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Ja būvdarbu laikā Lāčplēša iela būs droša satiksmei ātrāk un to varēs atvērt autotransportam, tad pilnsabiedrība "BERERIX" sadarbībā ar iesaistītajām pusēm to atvērs, un par to tiks izplatīts atsevišķs paziņojums iedzīvotājiem un medijiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu