Ne viss ir zelts, kas spīd. Monako princeses "sasalušās attiecības"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Monako karaliskais pāris atkal iznāk sabiedrībā - šoreiz piedaloties Sarkanā Krusta labdarības vakariņās. Abu uzvedība teju lūdz ikvienu noticēt pāra attiecību idillei, bet vai tā patiešām ir?

Princese Šarlēna pasākumam bija izvēlējusies sudraba satīna kleitu, kas izšūta ar smalkiem ziedu rakstiem. Šāds risinājums ir ideāli piemērots eleganti atturīgam koptēlam. Pelnu blondie mati un zilās princeses acis izskatījās iespaidīgi kombinācijā ar perlamutra tērpu. 

Bet ne tikai tērps princesi Šarlēnu darīja aukstu kā ledus karalieni. Kā novēroja ķermeņa valodas eksperti, princese šeit fiziski ir, bet domās atrodas pavisam citur.

Foto: Reuters/ScanPix

Skaisto tērpu papildināja kaklarota ar dimanta tauriņu: tā varētu būt prinča Alberta dāvana par godu abu nesenajai kāzu gadadienai.

Pēdējais gads Monako prinča Alberta sievai izvērtās dramatisks. Princese Šarlēna savā dzimtajā Dienvidāfrikā cieta no smagas auss infekcijas, un viņai tika veikta operācija. Pēc tam viņa vairākus mēnešus atradās rehabilitācijas klīnikā, ārstējot depresiju, bet nu tikko atveseļojusies no kovida.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu