Bēdīgi slavenais krustojums Dreiliņos turpina pārsteigt autobraucējus - auto pēc sadursmes apmet uz jumta

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kaivas un Dzelzavas krustojums ar nepatīkamu regularitāti nonāk mediju virsrakstos tur bieži notiekošo avāriju dēļ. Otrdiena nebija izņēmums, kad divi transportlīdzekļi nesadalīja ceļu, notika sadursme, pēc kuras viens no tiem apgāzās.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, “Kia” markas auto uz jumta nonāca pēc sānu trieciena, kad spēkrata labajā pusē iestūrēja “Toyota Corolla” hečbeks. Pie apgāztās automašīnas stūres sēdēja sieviete. Viņa vien atceras, ka sajuta spēcīgu sitienu un pēc brīža jau nespēja savaldīt savu auto, atlika tikai ieķerties stūrē un cerēt uz labāko.

Pēc piezemēšanās uz jumta vadītāja bija spējīga pati izrāpties no sprosta, taču, lienot ārā no braucamrīka, satraumēja roku. Pie “Toyota” auto, kas izbrauca no Kaivas ielas, arī sēdēja sieviete, viņa no slimnīcas esot vedusi savu mammu.

Braucējas vietā notikušā apstākļus izklāstīja viņas vīrs: ”Sieva brauca, mēģināja bremzēt, bet asfalts bija slidens. Uzslīdēja uz galvenā ceļa, kur ietriecās automašīnā.

Šī iela gadu gadiem ir bijis galvenais ceļš, acīmredzot cilvēki zīmi nepamana vai ieraduma pēc brauc “pa vecam”.”

Sievietes vīrs uzskata, ka situāciju šajā satiksmes mezglā ievērojami uzlabotu luksofors. Vīrietis tomēr nenoliedz “Toyota” vadītājas vainu notikušajā, piekrītot tam, ka uz ceļa ir jākoncentrējas un jāpievērš uzmanība ceļazīmēm. “KIA” braucamrīks, kuram vien šodien saimniece veiksmīgi izgājusi tehnisko apskati, taisnā ceļā nonāks autoservisā, kur braucamrīku sagaida nopietna pārbaude, lai noteiktu, vai spēkratu ir finansiāli izdevīgi remontēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu