Augšdaugavas novadā policisti pie vīrieša atrod sešus kilogramus marihuānas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Augšdaugavas novadā policija aiztur personu, pie kuras atrod 6 kilogramus marihuānas
Augšdaugavas novadā policija aiztur personu, pie kuras atrod 6 kilogramus marihuānas Foto: Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde

Valsts policija Augšdaugavas novadā pie kāda vīrieša atradusi sešus kilogramus marihuānas, kā arī, iespējams, noziedzīgā ceļā iegūtus naudas līdzekļus - 1400 eiro, informēja Valsts policija.

Kriminālpolicijas biroja amatpersonas savā rīcībā ieguva informāciju par personu, kura, iespējams, ir saistīta ar nelegālu marihuānas audzēšanu un realizāciju. Policija pieņēma lēmumu veikt kratīšanu vairākos ar personu saistītos īpašumos, kā arī vīrieša īpašumā esošajā transportlīdzeklī.

24.jūlijā īpašumu un transportlīdzekļa kratīšanas laikā kopumā tika atrasti un izņemti seši kilogrami augu izcelsmes vielas, kas visdrīzāk ir marihuāna, kā arī, iespējams, noziedzīgā ceļā iegūti naudas līdzekļi - 1400 eiro.

Turpat notikuma vietā aizturēts arī iespējamais vainīgais - 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzes lokā par analoģiskiem pārkāpumiem.

Tiesa vīrietim piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Policija turpina izmeklēšanu, lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu - nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, savukārt vīrietim par minētiem likumpārkāpumiem draud brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu