Aizdomās par motocikla zādzību un dzīvokļu apzagšanu Rīgā aizturēts nesen no cietuma iznācis vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Rīgā policija aizturējusi nesen no cietuma iznākušu vīrieti aizdomās par motocikla zādzību un dzīvokļu apzagšanu informēja Valsts policija.

23.jūlijā policija saņēma informāciju no kāda motocikla īpašnieka par to, ka Rīgā, Stabu ielā, ir nozagts viņa "Suzuki" motocikls un viņam nodarīti materiālie zaudējumi 2800 eiro apmērā.

28.jūlijā policija Rīgā uz Kalnciema tilta apturēja iespējamo vainīgo vīrieti, kurš tobrīd vadīja zagto motociklu. Motociklam bija uzliktas numurzīmes no cita transportlīdzekļa. Iesniegums saistībā ar šo numurzīmju iespējamu zādzību policijā patlaban nav saņemts.

Vīrietis policijai paziņojis, ka zādzību izdarījis, aizstumjot motociklu uz nomaļāku vietu, tur to iedarbinājis un aizbraucis.

Aizturētais vīrietis no ieslodzījuma vietas atbrīvojās vien pirms mēneša, un jau iepriekš sodīts par zādzībām.

Turklāt policijas rīcībā esošā pašreizējā informācija liecina, ka viņš nesen izdarījis arī zādzības no diviem dzīvokļiem Rīgā, Dārzaugļu ielā un Brīvības ielā, kamēr saimnieki neatradās mājās.

No šiem īpašumiem tika nozagti datori, nauda, mobilo telefonu un datoru lādētāji, kā arī dokumenti. Lielāko daļu mantu vīrietis jau ir paspējis pārdot, tāpēc tās šobrīd nav izdevies atgūt.

Veicot kratīšanu vīrietim piekritīgajās adresēs policisti konstatēja, iespējams, no citām adresēm zagtas mantas - divus divriteņus un svešu personu dokumentus, kas tika atsavināti. Tāpat pie viņa tika atrasti astoņi vīstokļi ar gaišu pulverveida vielu, kam tiks nozīmēta ekspertīze.

Saistībā ar notikušo sākti trīs kriminālprocesi.

Vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu