Ceļojums uz eksotisku valsti vieniem nozīmēs izglītojošas ekskursijas, lai iepazītu vietējo dabu un kultūru, citiem – elpu aizraujošu romānu ar vietējo siržu lauzēju. Būšana tālu prom no mājām un visa ierastā, siltais un saulainais klimats, kā arī vieglais reibums no kokteiļiem, rada labvēlīgu augsni erotiskām fantāzijām un sniedz impulsu tās realizēt. Taču brīvdienu romāniņi var nebūt gluži sapņa piepildījums, ja uz tiem skatās objektīvi, jo pat no skata visskaistākajās pludmalēs zem zeltainajām smiltīm mēdz slēpties atkritumu kārta, ko atstājuši iepriekšējie tūristi.

Kurā valstī iespējams atrast visromantiskākos sabiedrotos šādam piedzīvojumam? 

Pārsteidzošā kārtā aptaujā par uzvarētāju ar 43% balsu kļuva Skotija. Otrajā vietā ar 41% ierindojās Itālija, bet trešo vietu saņēma Francija ar 38%.

Topā iekļuva arī Anglija, Spānija, Amerika, Portugāle, Īrija, Zviedrija un Velsa, kas nozīmē, ka nav nemaz jādodas uz eksotisku valsti un jāriskē tikt izmantotai. Viens no aptaujas dalībniekiem atzina, ka nemaz nejūtas pārsteigts par rezultātiem, jo „skoti zina, kā nošarmēt pat zeķes, nerunājot nemaz par daiļā dzimuma pārstāvēm”.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X