Valsts policijā saņemts iesniegums no Siguldas pašvaldības pret partiju "Stabilitātei!" (4)

Vita Daukste-Goba
, TVNET Ziņas | KLIK redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Sigulda
Sigulda Foto: Paula Čurkste/LETA

Valsts policijā (VP) šī gada augusta sākumā saņemts iesniegums no Siguldas novada pašvaldības, kura vērsusies pret politisko partiju "Stabilitātei!" par tās preču zīmes lietošanas pārkāpumiem, portālam TVNET apstiprināja VP pārstāve Diāna Lūkina.

"VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldē šī gada 5. augustā ir saņemts iesniegums par iespējamu reģistrētas preču zīmes izmantošanu," portālam TVNET pastāstīja Lūkina. "Uzsākta resoriskā pārbaude."

Kā ceturtdien, 18. augustā, pašvaldība vēstīja savā tvitera kontā, iesniegums nosūtīts ne tikai Valsts policijai, bet arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam par simbolikas lietošanas pārkāpumiem, kā arī Konkurences padomei par reklāmas likuma pārkāpumiem.

"Gatavojam pieteikumu tiesai!" ceturtdien pavēstīja pašvaldība.

Partijas logo.
Partijas logo. Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau ziņots, ka jūlijā pašvaldība gatavoja iesniegumu Valsts policijai par administratīvās lietas ierosināšanu saistībā ar preču zīmes lietošanas pārkāpumiem. 

"Stabilitātei!" par savu logo izvēlējusies "S!" - S burtu ar izsaukuma zīmi baltā krāsā, kas līdzinās Siguldas novada pašvaldības logo, kas izstrādāts un tiek lietots kopš 2010.gada.

Pašvaldība jau jūlijā mēģināja sazināties ar politisko partiju, bet komunikācija ar to nav izdevusies.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu