Pastiprināti pārbaudīs ieceļotājus no Krievijas un Baltkrievijas: valdības preses konference

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ministru kabinets.
Ministru kabinets. Foto: Valsts kanceleja

Ministru kabinets otrdien, 30. augustā, lēma par vairākiem sabiedrībai nozīmīgiem jautājumiem, piemēram, pārrobežu sadarbības līguma pārtraukšanu ar Baltkrieviju un citiem jautājumiem. Par pieņemtajiem lēmumiem plašāk - preses konferencē pēc valdības sēdes tiešraidē portālā TVNET.

Preses konferencē piedalās Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs, Jānis Bordāns un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs.

TVNET jau vēstīja, ka šodien, 30. augustā, valdība paziņoja arī par nacionālo interešu objekta statusa piešķiršanu Skultes sašķidrinātās dabasgāzes (LNG) terminālim pie Saulkrastiem. Par to žurnālistiem pēc lēmuma pieņemšanas pavēstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Ministru kabinets gan vēl nelēma par valsts iesaisti projektā. Šie lēmumi tiks pieņemti vēlāk, vērtējot risku analīzi, ko patlaban veic auditoru uzņēmums "PricewaterhouseCoopers". Vērtējums sastāvēs no tehnisko risku un iespēju, risinājumu izvērtējuma, ekonomisko risinājumu izvērtējuma un izmaksu pamatojuma izvērtējuma, iekļaujot atmaksāšanās rādītājus, kā arī tiesiskos un juridiskos aspektus, kas arī ir ļoti svarīgi, īpaši, ja valsts kādā veidā plānotu iesaistīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu