FOTO ⟩ Pārdošanā nonācis Gorbačova greznais limuzīns ZIL (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Avito.ru

Krievijas okupētās Ukrainas daļā Krimā pārdošanā nonākusi pagājušajā nedēļā mirušā kādreizējā PSRS līdera Mihaila Gorbačova mašīna "ZIL-4104".

1989. gada auto pārdošanā izlikts Ukrainas pilsētā Simferopolē. Esošais īpašnieks norādījis, ka ekspluatācijas gados auto nav restaurēts un pilnībā saglabāta tā rūpnīcas komplektācija. Automašīnai ir 73 000 kilometru liels nobraukums. Īpašnieks par auto vēlas iegūt aptuveni 330 000 eiro.

Spriežot pēc attēliem - auto patiešām ir teju izcilā stāvoklī. Uz automašīnas melnās virsbūves nav novērojams neviens bojājums.

Tikpat lieliskā stāvoklī saglabājies arī automašīnas melnais ādas salons, kas papildināts ar koka apdari un sarkanu grīdas segumu. Pēc īpašnieka teiktā - auto nekad neesot restaurēts.

Padomju laiku automašīna iepriekš piederējusi Gorbačovu ģimenei un ziemās turēta apsildāmā garāžā.

Zem automašīnas pārsega atrodas 7,7 litru V8 benzīna dzinējs, kura jauda mērāma 315 zirgspēkos. Tāpat automašīnai ir automātiskā ātrumkārba. Pašreizējam īpašniekam automašīna pieder pēdējos desmit gadus.

Jūnija beigās Maskavā pārdošanā parādījās "ZIL-41041", kas kļuva par priekšpēdējo modeli, kas "nokāpis no konveijera". Par šo auto ideālā stāvoklī īpašnieks vēlējās saņemt mazliet vairāk nekā 230 000 eiro.

Foto: Pārdod Mihaila Gorbačva ZIL-4104

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu