VIDEO ⟩ Šoferis un velosipēdists Skanstes rajonā teju izvicina dūres krustojuma vidū. Situāciju skaidro policija (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Trešdien, 28. septembrī, sociālajos tīklos izplatījās video, kurā redzams, kā divi vīrieši konfliktē krustojuma vidū. Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu par šo negadījumu vairāk.

Video redzams, kā divi vīrieši augstos toņos konfliktē viens ar otru. Noprotams, ka automašīna "Honda" uz gājēju pārejas sadūrusies ar velosipēdistu.

Aculiecinieks "Facebook" lapai "Sadursme.lv" norādījis, ka negadījums noticis Vesetas un Sporta ielu krustojumā. Autovadītājs un velosipēdists neesot sadalījuši krustojumu - velosipēdists esot izbraucis krustojumā pie sarkanās gaismas, gandrīz nokļūstot zem automašīnas riteņiem.

Valsts policija portālam TVNET norādīja, ka saistībā ar šo gadījumu, kas notika vakar, 28. septembrī, ap plkst. 18. Rīgā, Vesetas un Sporta ielu krustojumā, Valsts policija ir saņēmusi iesniegumu par iespējamu miesas bojājumu nodarīšanu velosipēda vadītājam.

Pašreizējā informācija liecina, ka starp velosipēda vadītāju un automašīnas "Honda" vadītāju bija izcēlies konflikts. Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro notikušā apstākļus.

Video: Incidents Sporta un Vesetas ielu krustojumā

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu