VIDEO ⟩ "Kaujas laukā ir arī mūsējie!" Ukrainas aizstāvjiem frontes līnijā noderīgs pat retro "UAZ" automobilis

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no LTV sižeta

Latvijas iedzīvotāji turpina palīdzēt Ukrainas aizstāvjiem, vedot uz fronti dažādus spēkratus – gan apvidus auto, gan vieglās mašīnas, kā arī degvielas kannas, jo benzīns frontē ir ļoti lielā vērtē, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Pagājušajā nedēļā uz kara zonu devās arī salīdzinoši liels retums – "UAZ" markas automašīna tehniski labā kārtībā, kas tiks nodota Ukrainas aizstāvju rokās.

Sarmīte Cīrule, māsa, kas dodas uz fronti un Aldis Auza, šoferis, kurš uz fronti šoreiz dzen auto, satikās lauku sētā, jo viņiem abiem priekšā ceļš uz Ukrainu. Kārtējie ziedotie auto no Latvijas tiks nodoti Ukrainas aizstāvju rīcībā. Arī šis, savulaik Padomju Savienībā ražotais "UAZ" markas automobilis.

"Krievu uaziks, Uļjanovskas rūpnīcā taisīts. Kāds ir noziedojis, te arī ģenerators, riepas, brauksim, tuvāk frontei," saka Aldis. Ukrainas aizstāvji ir pateicīgi par katru ziedojumu.

"Novērtē, tas ir viens. Tur ir arī mūsu karavīri, pašaizsardzības bataljonā. Tehniku vajag! Paldies visiem, kas var ziedot," uzsver Aldis.

Palīdzēt Ukrainas aizstāvjiem var katrs, piemēram, uzadot vilnas zeķu pāri vai ziedojot enerģijai riekstus un žāvētus augļus. Tagad, ziemai tuvojoties, kareivji īpaši novērtē termoapģērbu, paklājiņus un guļammaisus.

Video: "Panorāmas" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu